Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det er tidlg morgen, manner hvor er det tidligt! (bare lige en kort bemærkning)

Jeg er begyndt at skrive eller at blogge på blog.com. Det er for at vænne mig til at skrive på engelsk, og for at se om brugerfladen i udlandet er anderledes. Overskriften på bloggen er Life is a literary and philosophical game of chess. Jeg synes selv det er en overskrift der indbefatter de ting jeg bruger mest tid på i min hverdag, og derfor også de ting jeg kommer til at skrive mest om .
Udgangspunktet er at enhver blog er noget shit. Den er noget ligegyldigt shit der er med til at fylde internettet ud med meningsløse kvalitetsløse tekster af stupide naive idioter der drømmer om at udleve sig selv. Det er kun få der virkelig kommer med noget interessant, og der skal være en god grund til at kreere en blog. Der skal i det hele taget være en god grund til at man poster noget ud i den interaktive verden, hvor det er et proglem for kvaliteten at alle bare kan skrive hvad de vil.
Man kunne måske sige at den blog jeg fører her, ikke fører til noget. Det gør den anden nok heller ikke, og jeg accepterer at jeg hver dag lukker en vis mængde lort ud. Jeg er endnu ikke kommet til, hvad en blog er. I grunden kunne jeg og mange andre herinde enok godt bruge en omgang aristotelisk systemtænkning og så derfra formulere nogle retningslinier, marginer osv. for at tingene ville ligne noget i stedet for bare at være abstrakte personlige beretninger i dårligt sprog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget International blog er publiceret 20/04-2010 09:32 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.