Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 3 dage siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Er stået op - eller rettere, er vågen..

Har ikke lige energi til at kravle ud af nattøjet endnu, så det bliver ved tanken. Skal lige have skrevet på noget til projektet inden jeg fiser i skole, og ydermere læst lidt tekst til forelæsningen i dag, printet slides og pakket taskerne.. Madpakken er klar (tak Nus), her ser pænt ud og ja.. Efter larmen at dømme er mindst halvdelen af gangen smuttet allerede.. Hvilket giver mig total ro => læs: perfekt.

Vi nåede lige omkring forældre-intro'en i går inden jeg gav op og lagde mig til at sove.. Ork, jamen det havde han da allerede gjort.. Whoop!

Må lige tygge lidt på den inden jeg siger noget tror jeg.. Eller hvorfor.. Jeg smed jo bare sandheden på bordet dengang.. At han var depri og ikke ville lytte og derfor gik jeg..

Vi snakkede også om militærjob.. Han er typen der rigtig gerne vil hjem hver dag; væk fra "arbejde" for at føle at han har fri.. Han snakkede i samme forbindelse om ikke bare en, men to makkere han springer sammen med, som lige har mistet deres piger (gennem lang tid) fordi de ikke ses så tit og fordi de har meldt sig til den del af styrken der bliver sendt ud.. Jo, jeg ville da hade hvis han meldte sig til det, men mest fordi han ikke mentalt er stærk nok - soldateri er hans arbejde og så må man tage hvad der følger med, sådan er det nu engang.. Jeg håber for ham han kommer ind til det flyve-halløj han har snakket om.. 2-3 års uddannelse - hvor aner han ikke, men det ville være en fast ståsted.. I forhold til ikke at vide hvad der så sker.. Han indrømmede at han gerne ville være så tæt på mig som muligt også under uddannelsen, og særligt nu hvor han havde set hvordan det gik for de andre.. Og det kun i løbet af en tre-års periode.. Jeg vendte det om for ham, og lovede at det nok var meget smart, for så kunne der for det første blive savnet en hel masse, og det tror jeg er godt plus at jeg ikke skal brokke mig over larm mens jeg laver lektier.. Det kunne han godt se det smarte i..

Det hele er gemt sikkert væk ude i fremtiden.. Han spurgte selv om jeg ville med ud og rejse i ferien, men lovede ingenting.. Blev lige grebet af et øjebliks nervøsitet og begrundede med at jeg ikke vidste om han var der til den tid.. Det mente han nu altså nok at han var..

Vi lavede INTET i går, udover at putte, handle (jeg løb den ene vej, og gik den anden, han cyklede), spise, vaske op og se film.. NØEJ det var rart..

Blev ringet op af GC midt i det hele, der bare lige ville sige at han ikke havde glemt mig, men at der var gået problemer i det hele eftersom boligen mangler.. Og at der var noget oplæring forbundet med jobbet som altså lå i hverdage - det må jeg jo så bare tage med.. Gider sindssygt godt have det job.. Meget mindre stress.. MEGET mindre.. Jeg ville ikke behøve at arbejde andre steder overhovedet, mit sorte arbejde ville jeg kunne give væk, inklusive badmintontræningen, uanset hvor hyggeligt det er.. MEGET mindre stress.. Plus hver anden weekend HELT fri.. Jeg glæder mig til at komme igang.. Til at prøve noget andet.. Til regelmæssig indkomst uden fejl..

Spurgte Nus om han var jaloux.. Ikke en meter.. Hvilket overvejende skyldes at han selv har været i "branchen" kan man sige.. Rart..

Nåhr, det var de der lektier..

Uha, og så er springsadlen solgt, sørme! Bonus!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nattøj.. er publiceret 03/05-2010 07:25 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.