Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Kære dagbog, som det første vil jeg lige skynde mig at sige, at min pc er iorden nu!! *YES*!

Nå men folk i magt fulde positioner vil ændre mit og mine 2 andre venners pauser, så vi ikke længere holder dem sammen. De andre holder jo også deres pauser sammen. Men det jeg høre er, at de vil ændre dem således, at vi nu skal skiftes til at holde pause sammen med nogle af dem, der har 37 timer.

Jeg ved ikke hvad deres reele formål er, (for os 3 på 31 timer holder sammen og kordinere vores meninger inden vi går videre med dem - hvis det har noget med de 2 andre at gøre) Det er de nok ikke så glade for, de vil hellere splitte os, de ser nemlig helst at vi også skal ha 37 timer...men det står vi sammen imod.

Men det siger de selvfølgelig ikke, nej de vil sikkert have ,at vi får et bedre fællesskab i gruppen.( sådan noget lignene, har jeg hørt en fugl synge om)

*GG*(laver et grin som jabba the hut) For hvem siger jeg gider at sidde mig sammen med dem? hvis jeg skal holde pause med dem. Det fællesskab vil aldrig blive til noget uden mig! Jeg vil demontrativt illustrere, at jeg ikke kan døje dem!

Mennesker som "Flodkoen" (et navn en dame har fået af en anden - der er mange som ikke kan lide hende)

eller de Ja aber - der bare nikker til alt hvad hun siger. eller de andre bitches, som har post dk som deres liv! og ikke kan snakke om andet i pauserne.(ynkeligt)

hvis man er utilfreds er der mange måder at føre krig på, man kan feks vælge hvem man vil snakke med, og sidde sig et andet sted som en anden Ghandi -

Lige en sidste ting, nu jeg alligevel er vred...har man først såret mig på en eller anden måde, er der ingen pardon...og man kan ALDRIG blive en af mine venner.













Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De tager fejl - er publiceret 08/04-2003 00:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.