heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Nåhr..

Så kom den.. Jalousien over mit nye job..
"Jamen, jeg ER bare meget territorial", sagde han mens vi handlede i Netto.

Bum. For mit indre øje så jeg et kæmpe skænderi over det. Og mig med bøjet hoved gå til GC og mumle at jeg ikke kunne starte alligevel fordi Lamsebamsen hjemme brokker sig. Farvel til weekend-fri. Farvel til et mere "roligt" hverdagsliv. En bedre løn fordi flere timer kan fyres af på én gang.

Suk!

Men nej altså! Jeg sagde ikke et klap da han fistrede rundt i sit supermarkeds-job og fistrede til Frederikssund til en super sød kvindelig butikschef som flirtede gud ved hvor meget. Og det er jo ikke ligefrem fordi han har tænkt sig at bidrage med noget som helst. Han er tilbage i hjemmeplejejob, om et par uger, fordi det er federe end at gå arbejdsløs rundt. Jeg er lidt kold. Det er MIN hverdag der skal hænge sammen her og jeg er ved at dø af stress med jævne mellemrum, hvis det her nye job så kan afhjælpe det en smule, jamen så er det det jeg gør. Han er nødt til at blive et større menneske i den forstand. Basta. Jalousi er noget værre rod. Jeg proppede argumentet om mere samvær i weekender ind i samtalen. Dét fik ham til at spidse ører. Han ER en hyggefyr af første klasse, og det er lige præcis sådan noget han godt kan lide at høre.

Han var her i går aftes. Lige til menses start. Sikken aften. Han var godt nok et sødt skravl altså. Men jeg skiftevis sad foroverbøjet og lå i fosterstilling og sagde av på forskellige måder med alt for korte mellemrum. Han vimsede rundt. Jeg fik varme. Dyne. Varm kakao. Bekymrede blikke. Han nåede endda at stille sig demonstrativt op og sige, at nu fik han mig altså indlagt! Thi hi.. Thi hi hi hi hi.. Varme hjalp på det, sammen med et par piller. Phew ha! Vi spiste aftensmad og hyggede os.

Jeg gik død da vi lagde os til at se film. Kunne ikke helt koncentrere mig om filmen, i stedet var det meget mere spændende at ligge og lægge mærke til ham og alle hans bevægelser. Kropsvarmen er helt fantastisk. Nussede ham lidt. Vi snakkede lidt om verden og alting.

Han vil gerne rejse langt væk. Endnu et argument for at lade mig arbejde så jeg kan tjene nogle penge, men jeg sagde ikke noget. Lader ham lige vænne sig lidt mere til det. Tror det har temmelig meget at gøre med, at han ikke ved hvad det går ud på. Bortset fra vask af nedre regioner.

På en måde passer det mig fint at han er territorial. Det gør ham mere opmærksom. Han skal så bare lige lære ikke at kvæle mig i det. Spurgte ham i går om han havde været lige så sød overfor pigen i Næstved, som overfor mig. Svaret var et rungende nej. Bum.

I aften gælder det John Mayer-koncert. Jeg glæder mig. Spisning først. Guf mums mums! Alt i alt en god dag.

Nus er færdig med mili. Hjemme for at blive, indtil han kommer igang med hvad han så end har tænkt sig. Al begyndelse er svær, og jeg tror han skal vænne sig til at være hjemme. Vænne sig til mig igen. Og det der nu følger med. Hans roomie også.
Tror det er roomien mere end noget (eller nogen) anden der er skyld i hans "negative" tanker, for det er virkelig det perfekte eksempel på hvor galt det kan gå. Phew!

Det regner udenfor. Løb i morges med skoleveninde. Halvandet minut hurtigere end sidst! Sejt!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jalousi.. er publiceret 30/05-2010 13:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.