11 år siden

overstået hjerteoperation 2:

Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
2 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 måneder, 14 dage siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
4 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
No name girl
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Jeg er en skvatrøv der ikke rigtigt kan tage mig sammen til at leve igen efter operationen. Ligger meget i min seng. Når jeg endeligt er oppe så går jeg rundt som en oldsag; vover jeg mig udenfor så bliver det til lidt småtrippen i haven og måske en gåtur på vejen på 500>1000 meter, hvilket er alt alt for lidt.

Fysisk gror jeg vistnok nogenlunde godt sammen, efter at lægen har haft savet mit brystben midt over. Jeg er stadigvæk lidt øm og det skurrer ved bestemte umage bevægelser.

Jeg har dog besluttet - på forventet efterbevilling fra krop og sjæl - at tilmelde mig fyldepennetræffet i kbh. til oktober. Glæder mig faktisk til at mødes med jer som jeg kun kender fra skriverierne her. Om jeg kan bidrage med noget, ved jeg ikke pt. men så kan jeg jo suge så meget desto mere til mig.

Den 25. til 31. juli har jeg tilmeldt mig kurset "Befri din skrivning" på Krogerup Højskole; det bliver interesant at møde skriveinteresserede medborgere dér og måske blive inspireret. (Iøvrigt er et tidligere meget aktivt pennemedlem, Kim Leine, en af oplægsholderne på kurset, sammen med bl.a. Lone Kühlmann. Dette til inspiration for andre på pennen som har tid, lyst og råd til at frekventere kurset).

Nå, eksperterne har udtalt at forskellige grader af depression er helt normalt efter en sådan operation, men det er da møg irriterende at lægge krop til. Og så skal jeg iøvrigt forvente at jeg først er oppe i normale omdrejninger efter et ½ års tid.

Go' sommer til jer alle/Kalle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overstået hjerteoperation 2: er publiceret 26/06-2010 16:40 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.