14 år siden

overstået hjerteoperation 2:

Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er en skvatrøv der ikke rigtigt kan tage mig sammen til at leve igen efter operationen. Ligger meget i min seng. Når jeg endeligt er oppe så går jeg rundt som en oldsag; vover jeg mig udenfor så bliver det til lidt småtrippen i haven og måske en gåtur på vejen på 500>1000 meter, hvilket er alt alt for lidt.

Fysisk gror jeg vistnok nogenlunde godt sammen, efter at lægen har haft savet mit brystben midt over. Jeg er stadigvæk lidt øm og det skurrer ved bestemte umage bevægelser.

Jeg har dog besluttet - på forventet efterbevilling fra krop og sjæl - at tilmelde mig fyldepennetræffet i kbh. til oktober. Glæder mig faktisk til at mødes med jer som jeg kun kender fra skriverierne her. Om jeg kan bidrage med noget, ved jeg ikke pt. men så kan jeg jo suge så meget desto mere til mig.

Den 25. til 31. juli har jeg tilmeldt mig kurset "Befri din skrivning" på Krogerup Højskole; det bliver interesant at møde skriveinteresserede medborgere dér og måske blive inspireret. (Iøvrigt er et tidligere meget aktivt pennemedlem, Kim Leine, en af oplægsholderne på kurset, sammen med bl.a. Lone Kühlmann. Dette til inspiration for andre på pennen som har tid, lyst og råd til at frekventere kurset).

Nå, eksperterne har udtalt at forskellige grader af depression er helt normalt efter en sådan operation, men det er da møg irriterende at lægge krop til. Og så skal jeg iøvrigt forvente at jeg først er oppe i normale omdrejninger efter et ½ års tid.

Go' sommer til jer alle/Kalle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overstået hjerteoperation 2: er publiceret 26/06-2010 16:40 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.