Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hey dagbog, så har jeg endelig fået taget mig sammen til at smide et kilo mere..jeg har ikke fået motioneret så meget ellers det sidste stykke tid..kun lige nok til at holde formen..og ikke tage på..men igår og idag..har jeg givet den en skalle..og jeg har fået smidt et kilo mere..jeg har virkelig svedt i de har varme dage der har været..Jeg snakkede med min engelske veninde..og hun begyndte at ævle om vægtvogterne..at hun var begyndt på det..og om jeg havde spist mine grønsager...NEJ TAK! Jeg tæller ikke calorier..jeg brænder dem af..omkring 900 stk lige før..hvilket jeg ikke kun gør en gang om ugen...og jeg har endnu ikke spist et eneste salt blad..ikke en eneste banan, eller æble..eller what ever..der kunne minde om det..jo der har været tomat på min pizza..men dertil og ikke længere! istedet for, så hellere spise lidt mindre..jeg mener jeg nyder bestemt ikke en hel pizza, dobblet så meget som en halv pizza. også er der også plads til endnu mere engang imellem..så nej til til alt det sunde..Ja tak til motion og at kunne nyde min mad!

Det er altid en motivations faktor, når jeg får at vide at det jeg gør ikke kan lade sig gøre...så jeg spurgte hende idag, om hun fik talt sig nogle cal's...ja, hun havde bestilt noget suppe sagde hun...livet er herligt..Supper i den her varme..god dav do! hun sagde hun havde fået det til middag vist..sagde bare breakfest til mogenmad..hvad det så indebar..ooh well, hun motionere ikke...som jeg gør det..så jeg kan tillade mig noget mere.

16:15 - fik lige et brev et andet sted..hvor jeg også skriver om mit vægt tab..gerne en eller anden der siger flot..men også at det er en livsstils ændring man gør sig, hvor man spiser sundt..for så tager man det ikke på igen..det er noget sludder..man tager kun på, hvis man ændre noget i det man gør..aka motionere mindre, aka, spiser mere..Det er jo logik for perle høns, at man ikke tager på, hvis man ikke ændre på det faktore der gør, at man taber sig..på et tidspunkt stabalisere det sig, alt efter disse 2 faktore..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 22 kg smidt. er publiceret 13/07-2010 15:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.