Dagen i dag er din, min ven.

Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
1 år, 10 måneder siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
3 år siden
så gør vi sådan når vi va...
Tue Omø (Jer...
3 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
2 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
1 år, 10 måneder siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
4 år siden
Hold hovedet højt prinses...
Maria Krath ...
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
1 år, 10 måneder siden
Den værste uge i lang tid
Tue Omø (Jer...
3 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
3 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
3 måneder, 26 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
3 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
3 år siden
formatering og rekonstrue...
Tue Omø (Jer...
3 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
4 måneder, 5 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
1 år, 10 måneder siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
4 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 måneder, 4 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
7 år siden
En ny begyndelse
Karoline Las...
2 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
2 år siden
Dagen i dag er din min ven. Jeg har netop fundet nogle sange, som vi gerne vil synge til Annes konfirmationsfest på søndag.
Dagen i dag er din - er en´ af dem. Jeg synes, at det er en utrolig god tekst, som siger så meget. Jeg er jo faktisk selv herre over, hvordan mit liv skal være og til dagen i dag, skaber jeg selv indholdet. Jeg kan selv forskønne mit liv, når jeg er positiv. Glæde andre og få tusindfold tilbage.
Dagen i dag tilhører mig og dagen i morgen kender jeg ej. Jeg kan ikke engang vide, om jeg er til i morgen. Derfor må jeg udnytte dagen i dag og det er op til mig, hvordan den former sig.
Tankevækkende tekst, som ville være godt at tage frem en gang imellem.

Ellers har det været en god - men også lidt heftig weekend med at gå på arbejde og bagefter hjem og ordne forskellige ting. Det var egentligt også lidt hårdt at stå op lørdag morgen efter bygang fredag aften. Nåh, jeg gik nu hjem i pæn tid - men det var en smadderhyggelig 60 års fødselsdag, jeg var med til.

Dagen i dag bliver også hektisk. Jeg har været i fuld gang med opvask, støvsugning og vasketøj. Om lidt kører jeg en tur til Esbjerg. Jeg mangler forskellige småting til konfirmationen.
Det kan jeg ligeså godt udrette i dag, istedet for at gå i gang med en masse herhjemme.
Kl 13.30 skal jeg på en to timers kursus inde på arbejdet - opfølgende efter et dagkursus jeg var på i marts måned. Plejehjemmet er ved at blive ombygget og bygget til. Derefter skal hele plejehjemmet deles op i enheder - leve/bo miljøer og det er med henblik på det, at vi er på dette kursus.
På en måde er det lidt omsonst, at gruppen jeg arbejder sammen med også skal deltage, for vi har kørt enheden i 7 år - men på den anden side er det måske godt nok lige at få genopfrisket tankerne omkring leve/bo miljø. Leve/bo miljø er - kort fortalt som ethvert andet hjem, hvor vi - beboere og personale er fælles om at skabe et indhold indenfor faste og trygge rammer.
Efter de to timers kursus har jeg så lige fire timers aftenvagt. Denne aftenvagt er jeg ikke særliig begejstret for. For det første har jeg i 12 år været fast aftenvagt og er stopmæt af, at arbejde om aftenen. For det andet kan jeg næsten ikke nå at gå igang med noget, inden jeg har fri igen. Ikke noget udover det primære arbejde, såsom servering af aftensmad, hjælp ved personlig pleje og hjælpe beboerne i seng.
Nåh, den lille aftenvagt hører jo med til mit job og jeg overlever dem jo også. Jeg kører en 4 ugers plan, hvori der fast ligger to af disse aftenvagter, så det er nok ikke så slemt. Fordelen ved den lille dagvagt er så, at jeg har morgenen og det meste af dagen herhjemme.

Det er omtrent indholdet for min dag. Jeg vil forsøge at krydre den lidt med glæde, varme og tro, så andre må føle, at dagen er god.

Det var ordene fra mig - i håb om, at I, som læser min dagbog, må få en rigtig god dag.

Mange varme tanker fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen i dag er din, min ven. er publiceret 05/05-2003 09:28 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.