13 år siden

Ikke noget specielt

Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Ved godt at jeg ikke kan tillade mig at brokke mig, da der er andre som har det meget være, men man er vel sig selv nærmest. Sneen startede her igen i går. Der bliver aldrig en snuedronning ud af mig. Brrrr.. Skrækscenariet er selvfølgelig det islag de har talt om i den kommende weekend. Det kunne være fedt hvis vi havde noget som hed vejrligsdage i vores erhverv, men på den anden side, så er dårlig vejr også penge værd for os. Men hvad er det værd at have travlt når vejene og trafikken gør det umulig at fremkomme.

Jeg må holde mig godt, eller have gjort indtryk på en eller anden måde. Har dog fået at vide, at der ikke er noget negativ i det. For et par uger siden kørte jeg med en mand, som kunne huske mig fra folkeskolen. På den pågældende skole stoppede jeg i anden klasse, men var et smut tilbage nogle få mdr. i femte klasse. Sidste weekend kørte jeg fredag med en som kunne huske mig i forbindelse med Michelles far, og det er immervæk snart 25 år siden vi gik fra hinanden. Lørdag var der en som kunne huske mig i forbindelse med Andrés far. Dette forhold stoppede for 17 år siden.

Claus er på Rigshospitalet i dag. Hentede en sygehus tur dertil i går på centralen. Han er vel landet devovere, og skal være på ventetid i ca. 3 timer før han kan sætte næsen retur. Han havde samme patient med derover og retur imellem jul og nytår.

Apropos patient. Jeg fik i går at vide, at en af vores faste dialysepatienter er bortgået. Det er lidt underlig og trist. Jeg ved ikke om man kan sige at man får et forhold til dem, men det har man vel på et eller andet plan. Der er mange transport timer i det for både dialysepatienterne og os. Taler normalt med dem om alt imellem himmel og jord, men også om sygdom og død. En kollega fortalt mig, at en af de andre patienter som havde sagt til ham, at de ville strejke i den kommende uge. Han havde set forundret på hende – hvorpå hun så sagde ” man dør sku af at komme derinde. ” Der er galgenhumor der vil noget.

Nu hvor jeg er arbejdsløs i de næste. 5-6 timer – før Claus er hjemme med bilen – kan jeg ligeså godt få lagt lidt fra hånden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke noget specielt er publiceret 05/01-2011 11:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.