Karl Lagerfeld.

Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Har i aften set en udsendelse om Karl Lagerfeld. Han er vel en af modens allerstørste "krukker", men samtidig også en af de allerdygtigste. jeg er altid interesseret, når den slags dukker op på skærmen. Har jo selv stået i mange af de samme situationer. Selvfølgelig ikke på det plan, slet ikke.

Han, Karl altså, bliver vist i de kredse, betragtet som modens Gud. I hverttilfælde har han dette udefinerlige touch, der er nødvendigt hvis man skal operere på dette plan.

Filmen viste de segnefærdige syersker der syede nat og dag, til en opvisning i Milano. Selvfølgelig var nogle af udstillingsgenstandende ikke færdige, så de måtte sidde og sy i toget fra Rom til Milano. Den kender jeg også, har da siddet i baren på Kong Frederik og syet de sidste knapper i.

Det virker sindsygt, det er jo kun tøj, men det er jo det der giver smør på brødet hos de mange, der er i branchen, og selv om de har set tusindvis af kreationer, kan de stadig begejstres. Jeg indrømmer blankt, det kan jeg også selv stadigvæk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Karl Lagerfeld. er publiceret 19/01-2011 00:02 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.