13 år siden

Tilbage og tilbage skridt

Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Ja, kære dagbog, så er jeg skisme tilbage. Om ikke andet, så for en kort bemærkning.

Der er sket rigtig meget siden jeg sidst har skrevet - jeg fløj højt, op til skyerne -og jeg faldt dybt tilbage på jorden, med det brag.

Men det er vel bare sådan livet er? En evig rutsjetur op og ned, med- og modgang, gode dage afløst af dårlige dage. Og forhåbentlig også den anden vej, hvor regn og gråvejr bliver afløst af sol og blå himmel.

Hmm, som altid hjælper det lidt at skrive tristheden ned. Glemmer jeg måske lidt at se på de positive sider, og tager jeg for meget i hverdagen for givet, og glemmer at påskønne det jeg har?

Det kan jo ikke altid være legende let og rosenrødt. Selv om det havde været skønt lige nu. Det frustrende er, at det lader til at mit liv kører i ring. De ting jeg kæmper med eller imod, vender altid tilbage. Det kunne virke motiverende, hvis det så var en ny udfordring der kom anmassende.

Men der er åbenbart noget jeg bør lære, for at komme videre - så jeg må jo se det som om jeg er dumpet, og det derfor er en "ommer". Eller måske bare, at jeg er bedst egnet til at være alene, og at det er det der en min vej fremover. Bortset fra, at jeg så ikke er alene...

- Det vil være en underdrivelse, for som alene-far til fire er der ikke så meget alene tid. Der er i det hele taget ikke ret meget tid, så alt handler om planlægning, gøre tingene i den rigtige rækkefølge og helst flere ting på en gang.

Der er jo reelt heller ikke ret meget tid til tosomhed, og "markedsværdien" er nok heller ikke eksisterende, som 40+, alene far til både teenagere og ble børn, samt et tidsspilde som deltids landmand.

Der er heller ikke så meget tid til at stoppe op, og tænke over tingene - Men lidt tid er der dog, som nu, hvor de alle fire er væk hjemmefra på samme tid, og jeg kan mærke behovet for lige at stoppe op og få luftet frustrationerne. Det er så hermed gjort.

Og så tilbage til mottoet, "du får ikke større byrder end du kan bære" - det sagde en klog dame til mig en gang. Tak fordi du lyttede til mig - som altid var dit øre guld værd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage og tilbage skridt er publiceret 18/05-2011 15:01 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.