Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hey dagbog, det var det..Jeg var hamrende nervøs..men jeg vil høre nærmere..kan ikke sige så meget andet end, at jeg nok får lov til at få nogle uger der..du ved, jeg man skal ikke sælge den bjørn...heh, til sidste sagde hun, at de ellers ikke ville spilde tid på folk der ikke kommer..jeg sagde, at jeg var en mand af ære, og at jeg altid ville komme til tiden...jeg har ikke i mit liv kommet for sent til noget...ja det er selvfølgelig ikke helt sandt..jeg har været kommet for sent, pga mit tog engang stod stille imellem 2 byer..men det kan jeg jo ikke gøre for. ellers er jeg der gerne lang tid før...anyway, blev sagt, at hun også kunne fornemme at jeg ikke var den type..

der var en anden pige der kort kom forbi og hilste..har jeg set hende før? vi kiggede på hinanden, hun smilte...et eller andet sted..virkede det som om jeg kunne genkende hende..anyway..jeg husker ikke folk særlig godt vist.

vil høre nærmere fik jeg at vide..med møde tider osv..og at jeg bare skulle henvende mig i informationen til den tid, på min første dag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nervøs er publiceret 18/05-2011 14:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.