12 år siden

Første dagbogs indlæg...

Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 20 dage siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Godt, jeg har nu besluttet, at jeg vil skrive dagbog fra nu af og til evig tid ;). Og jeg synes, at når man gør det, så skal man være hundrede procent ærlig. Jeg vil se denne dagbog som en form for tilholdssted, hvor jeg kan skrive alle mine tanker og følelser ned. Jeg ved godt, at det måske ikke er det mest spændende i verden, men nu gør jeg det, og prøver at holde det så meget ved lige, som jeg overhovedet kan. Det var en lille introduktion og nu begynder jeg så:

Kære Dagbog
Dagen idag har alt i alt været... mindre fyldest gørende. Jeg vågnede op, så tv mens jeg spiste morgenmad og nød freden så længe jeg kunne. Jeg nød stilheden, lige indtil det pludselig ringede vildt på døren. Jeg stod i mit nattøj, stadig kun halvt vågen. Overvejede længe om jeg skulle åbne eller lade være. Til sidst besluttede jeg mig for bare at gøre det, og der stod min lillesøster, Celina, og så sød og artig ud. Jeg himlede med øjnene, da hun krammede mine ben, og rakte bag hende for at lukke døren. Så slentrede jeg tilbage til sofaen, pakkede tæppet godt om mig og begyndte at spille på min iPod. Det første Celina gjorde var at tænde for fjernsynet og trykke om til DR Ramasjang. Der var Oggy og et-eller-andet, som virkelig larmede! Flere gange bad jeg hende om at skrue ned, for til sidst at hive fjernbetjeningen væk fra hende, så hun begyndte at hyle op. I næsten samme sekund dukkede mor op i døren, smilende og med Melanie, min mindste lillesøster, på slæb bagefter sig. Jeg sukkede opgivende, og vendte tilbage til spillet på min iPod. Min mor brokkede sig, sagde sætninger jeg knap nok hørte, mens M råbte/skreg irriterende lyde ude fra haven. Alt i mens Celina stadig hylede. Hvor kunne jeg bare ikke klare det!
"Jeg tager lige en smut til banken," sagde mor, og måtte så igennem en længere diskussion med Celina om, hvorvidt hun skulle med eller ej. Da hun endelig tog afsted, satte Melanie sig på skødet af mig, og jeg kunne ikke lade være med at kysse hende på kinden, hvilket hun blev meget vred over.
Men vi fortsatte med at se tv i ro og mag, mens jeg stadig havde min stinkende "natT-shirt/kjole" på. Der gik 30 minutter, der gik en time, der gik halvanden time, der gik to timer og endelig tre, inden min mor kom tilbage. Til den tid var Melanie faldet i søvn, og jeg havde båret hende op i soveværelset. Celina sad stadig i gyngestolen og hørte musik på min iPod. Jeg gik i bad, gik på Facebook og andre ting på nettet og nu sidder jeg så her. Skriver dagbog på nettet, og har egentlig ikke tænkt mig at lave så meget andet, end at sidde og se tv i sofaen. Det er jo sommerferie.

Knus og søde smil
Isabel

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dagbogs indlæg... er publiceret 12/07-2011 18:26 af miras4.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.