Et særligt øjeblik..

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 12 dage siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
The Ugly Truth..

Har du set den?

Jeg er helt tosset med filmen, og jeg har grint helt enormt meget af den..
Den kører lige nu på flimmerkassen, lige der hvor han har taget sig sammen til at gå op og banke på damens hoteldør, og det så er hendes "wonderboy" der lukker op..

Musikken hvor han går hen af gangen, tryllebinder mig hver gang.. Det er smukt, og jeg gad virkelig godt have den som ringetone på min telefon.. I stedet for det rustne bilhorn!

Han kan ikke indrømme, at han er vild med hende, men ender deres lille samtale med et grynt da hun siger at "the truth really is ugly, ha?"

Uh yeah, og nu får Wonderboy tørt på.. Tak skal du have! Med et føles det ubekvemt for ham, at være nøgen sammen med hende.. Hidr! Hun tager håret af foran ham - hendes clips-on extensions.. Jeg kan ikke lade være med at smile af det.. Det fungerer bare!

Uhh, og nu når de til luftballonen, det er simpelthen fantastisk! Snot-hamrende-Hollywood-romantisk!

Men intet slår nu alligevel den der musik på gangen.. Det er et ganske særligt øjeblik, og på en måde det der for mig bærer hele filmen.. Point of no return..

Jeg ville veje mig i dag.. Vejede mig ti gange, og ikke én gang viste vægten det samme tal! Hehe. Det er bare ikke meningen jeg skal vide hvad jeg vejer åbenbart..

Tog til stranden for at lege med kameraet, og så var der selvfølgelig bare intet der ville fungere.. Lyset var skidt, motivet passede ikke til linsen, og jeg havde valgt at lade ekstraudstyret blive hjemme, netop fordi turen gik til stranden og jeg så nødigt vil have sand i mekanikken.. Nitte.. Hjem igen.. Fik snakket lidt med min far på turen hjem..

Min farmor har fået svamp i halsen og munden.. Det går lige i hjertet, det rammer, og for pokker hvor gør det ondt! Jeg ved jo godt hvor det måske måske bærer henad.. Men det sker bare ikke for mig!! Ikke i min familie!! Ikke min farmor!! Men jo, selvfølgelig gør det det.. Jeg er bare ikke helt klar endnu, ikke forberedt.. Det må helst ikke ske alt for pludseligt.. Selvom det jo i grunden er det man ville ønske for sig selv, hvis det endelig kom til det..

Min seng kom i dag.. Den står på sine fire ben, er redt og venter bare på at jeg lægger mig derind og snorker til i morgen.. Mmm.. Jeg glæder mig til at indlede et særdeles intenst søvnforhold til den tingest.. Og den står der bare og venter på mig.. Stor og bred og lækker.. Mmm.. Klokken er ikke engang og det frister helt enormt at hoppe ind under dynen.. Fnis!

I morgen er det søndag, dagen byder på en vagt i hjemmeplejen.. Jeg havde glemt hvor let tjente de penge er! Må have en bog med mig i morgen, for at slippe for kedsomhedsfølelsen.. Kan rigtig godt lide at være inde hos borgerne - men det er nu engang svært at tiltuske sig en masse tid derinde, når de endnu ikke er 100 % bekendte med hvem jeg er.. Det varer nok lidt tid før det sker, men jeg fik da en par hyggelige sluddere med et par af dem.. Selvom de hader at der kommer nye, er de alligevel nysgerrige.. Jeg kan takke mig erfaring for at isen bliver brudt hurtigere, fordi jeg ikke kludrer rundt i det - det eneste det kniber med er at finde rundt og finde tingene i folks hjem - men det kommer hurtigt..

Det er hyggeligt, men ja.. Ikke der jeg skal slå mine folder resten af livet..

Jeg har haft sommerferie i to uger, og nøej det er godt! Selvom jeg arbejder er det lykken at kunne slappe absolut helt af, når jeg kommer hjem..

Faaaaaaantastisk!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et særligt øjeblik.. er publiceret 16/07-2011 20:55 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.