Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Er lige kommet hjem fra undervisningen. Har været der fra 9 i morges til nu. Jeg er helt baldret. Man er simpelthen konstant så meget på, man prøver hele tiden at hjælpe dem. Og jeg synes faktisk det er gået rigtig godt. Jeg har en del mere at byde ind med i denne fase og det er fedt. Men de har det godt nok svært af og til, når de kører fast. Især i den ene gruppe. De er så forskellige, allesammen nogle lidt dominerende typer, og de har svært ved at kommunikere med hinanden. Synes ellers det er gået rimeligt godt hele dagen, men da jeg kom hen til dem her til sidst, kunne jeg bare mærke frustrationerne sitre i luften. Vi tog en lang snak, jeg lyttede og rådgav til jeg var helt blå.

1. føromtalte troublemaker, hun har hele dagen saboteret faglige diskussioner ved at snakke om et lægebesøg og en kop hun skal pisse i (...but seriously!!!?). 2. Ingeniøren går hele tiden i løsningsmode og han blokerer fuldstændigt over for 'fuzzye' problemstillinger og i øvrigt alt han ikke kan sætte på formel. Og han er enormt arrogant i hans måde at snakke til de andre på - hvis der er noget han ikke forstår, må det jo være fordi, de andre er dumme. 3. Er naturlig leder, tager initiativ og omsætter ord til handling, hun har også fremlagt gruppens resultater alle gange - det irritererer nogle gange de andre, men der er ingen andre der tager teten. 4. Er vidende, reflekteret, men siger ikke noget, er svær at afkode og virker hele tiden indebrændt. 5. Lidt ung, usikker og famlende, men har generelt rigtig gode input.

Lige i dag havde jeg mest et problem med ingeniøren. Han bremser simpelthen totalt processen ved hele tiden at gå i detaljen, være ekstrem omstændelig og blokere fuldstændigt når han bliver præsenteret for nye metoder.

Nå, kan godt se det bliver en hård uge. Er helt kogt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt kogt er publiceret 15/08-2011 18:34 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.