Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey dagbog, Jeg får næsten daglig at vide at jeg gør det godt...jaja..well, - i aint listening..Jeg gør hvad jeg kan..gratis...jeg ved ikke...han har trykket min hånd et par gange nu...og som du ved, er jeg der altid til tiden..og overholder mine aftaler.

og i wow spillet..har jeg kæmpet imod en tysker der tror han kan kommandere med andre,..selv om han er ny i guilden..bare fordi han mener han er kommet fra en bedre guild..det sjove er bare, at jeg beviser ham forkert hver gang., samtidig føre jeg en linjer, som andre kan se rigtigheden i..at man respektere andres dømme kraft når det gælder deres egne figure..så jeg er ved at gøre ham upopulær ved de andre :) never messure yourself next to me, - you'll find you are about a meter short...

nr 3-4 pige skrev til mig, om jeg ikke skulle prøve at melde mig til x-faktor..efter hun havde set/hørt mig synge.. - ville godt have mine tekster mere ud..men, man risikere en del...Jestern i mig, har nosser nok til at holde mig grounded..var endnu en der godt ville ha jeg kom for at synge for hende..Jester you old dog..for langt væk, ingen interesse. - tror hun kunne lide den modstand jeg kunne give.. - men sagde det med afstanden ærligt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ros er publiceret 20/08-2011 01:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.