The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Når kl slår 10.00 ser man mig fare ud af døren, galoppere ned af trappen... og i hysterisk-energisk gadedrengeløb fjedrer jeg hen af gaden.... til jeg når Amagercentret – AC (sagt med Amerikansk accent, krydr gerne med et håndtegn)... for at købe........... trommehvirvel.............. en Iphone!!! Ja, jeg vil være en del af Eliten nu. En del af logen, hvor man kan stå og 'appe' den og kyle rundt med douchede Hipstamatic photos på Facebook.... (nu lyder jeg fuckin' næsten lissom, du ved, fuckin' Sidney Lee dér, inde i hovedet dér, du ved, lissom en af de seje, fuckin orange-brune people dér).
Oh my GOD! Jeg aflivede jo det sidst indkøbte lille lavteknologiske mobilkræ i fredags. Druknede den på brutal vis i toilettet. Obduktionen sagde: vand i lungerne, kortslutninger i hjernen. Fuck. Det skete også med den sidste... det var engang i januar... og jeg var fuld, til forskel for den her gang, hvor jeg ene og alene var distræt. Den sidste igen-igen telefon, afgik ved en slags naturlig død. Den skulle i de sidste timer næsten konstant sondemades. Efter langvarig kronisk sygdom (sondemadning + 9 tals knappen gik ud, hvilket gjorde sms skrivning til en aparte afære) gik den i koma. Jeg besluttede en mørk aften at tage den, vurderede jeg, meget humane beslutning, at slukke respiratoren.

Men Iphonen, den skal være min indgang til en ansvarlig, professionel og mere voksen tilværelse. Hence, skal gadedrengeløb i en næsten desperat udgave fyres af før dette køb. For på tilbagevejen vil jeg storke afsted i stylte-høje stiletter, målrettet gang med det lange business ben foran. Irriterende, at min ambitions-container stadig er en multicolor mulepose som ligner en wannabe frugtpose fra børnehaveklassen... men det er næste step. Alt skal opgraderes til 2.0. Facade du. Facade! Det er det de unge vil ha.

Og der skal immervæk en del kamouflage til før, jeg kan skjule det faktum, at mit liv ligner lort på en tømmerflåde. Jeg har faktisk overvejet at skrive til BS. Christiansen, om det ikke ville være noget for ham, at stå og skrige sig hæs på bredden, og guide den her gang retningsløse lort, der er mig, i land. Jeg har reality-potentiale.

Lyt lige selv til BS, han har altså fat i noget. Det er fandenfusme dybt!

28.08.2011

"I morgen er en ny dag - det kan være første dag i dit nye liv. Det bestemmer vi selv - for vi har alle sammen selv ansvaret for vores liv, og det er aldrig for sent at få et godt liv". Citat: B.S. Christiansen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reality-mig er publiceret 29/08-2011 09:18 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.