4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
I de sidste uger har min søvn og overskud kørt op og ned. Men mest ned. Skal på en eller anden måde have styr på det igen. Havde samme problem i foråret, hvor jeg deltidssygemeldte mig i 2-3 uger, og med lidt hjælp fra lægen, lykkes det at komme ovenpå igen. Jeg kender symptomerne på hvornår advarsels lamperne begynder at lyse, og er blevet bedre til at handle derefter.

Kvinden fra sygedagpengekontoret, var dengang meget uforstående over for løsningsmodellen, som hun ikke kunne forholde sig til, eller havde hørt om før. Hun sagde, at hun ville sende min sag videre til depression afd. Men inden jeg nåede a høre fra dem, var jeg raskmeldt. Heldigvis har jeg god læge, som hele tiden har støttet mig 100 %

Har planer om at starte op med fitness igen, når søvnen og overskuddet er normaliseret. Efter jeg sidste år havde den forbigående delvise lammelse i ansigtet, kom jeg ikke i gang igen. Kiloene er selvforskyldt kommet retur – hvilket jeg har det dårlig med.

Ex konen er langt om længe ved at træde i karakter mht. den mellemsete. Hun har haft ham med ude ved hendes heste, og dermed aktiveret ham. Hun har altid haft tildens til at favorisere hendes børn i rækkefølge fra først fødte. Dvs. at den mindste ikke fylder ret meget i den hensenende.

Apropos, så går det mindstemanden rigtig godt inde ved forsvaret. Han er stadig tændt på at forsætte efter alm. værnepligt. Det er nu rart at kunne føre en alm. samtale med ham, mod før hvor han og jeg godt kunne vrisse lidt af hinanden. Han mener dog, at jeg kunne gøre mig gøre som sergent. Ordlyden her fra har altid været – dit værelse – dit ansvar. Nu må han høre det samme fra hans sergent. Dit skab/seng – dit ansvar. Det kan da godt være at jeg ville haft en chance ved militæret.

Tror at jeg vil skrive en mail til min læge og rådføre mig med ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu igen er publiceret 19/09-2011 16:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.