12 år siden

Lidt af hvert

Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Jeg var nede og besøge min far i går. Har ikke været så god til det på det sidste. Ringede derned og aftalte en tid med personalet, så han sad i hans kørestol. Jeg ville nemlig have Hubert med, da hunde altid har haft en stort plads i hans hjerte. Jeg tog for hurtig remmen af ham, så han løb i hans iver ud på gangen og ind i et andet værelse. Der lød et skrig og jeg fik fat i ham. Reaktionen kom fra en ung muslimsk plejer.

For nogen få år siden kørte jeg af og til med en ung muslimsk kvinde. Vi talte godt sammen og jeg at spurte hende om, hvorfor muslimer ikke bryder sig om hunde. Jo sagde hun ”hunde tisser på marken, og den er hellig for os.” Jeg spurte hende så ”jamen hvad så med landmanden der spæder gylle på marken.” Dette valgte hun ikke at kommentere.


Tilbage til min far. Han var henrykt over hundebesøget, og brød straks ud.i en Shu-bi-dua sang. ”Du kan få kvinder og kager og jordbær for sjov, men der er intet så skønt som en vuffeli-vov.” Dertil havde jeg også to syv stjernet Metaxa Cognac med, så lykken var fuldendt.


Michelles far og hans ”bande” har fået et nyt klubhus, et godt stykke væk fra Guardios Diablo. Heldigvis for det, da de fuldblodige Bandidos også er rykket ind der hvor de tidl. havde klubhus. Jeg ved ikke om Guardios Diablo er blevet optaget der, eller om de stadig fungere som støttegruppe. I nyhederne er det kommet frem, at Bandidos og HA erklærer fredsaftale for død. Det skal nok blive rigtig spændene.Den første oktober holder Michelles far og hans hyggeklub indflytter fest i de nye lokaler. Jeg kan derved igen sende André ind i klubben med sindsro.

Jeg skal hente André i morgen. Han og Michelle skal ind og høre Red Warszawa (hovedpine musik) fredag. Der havde været møde nede på stedet i går, da han fungere dårlig og har tildens til at høre stemmer. De er blevet enige om at han skal tilbage til huset, så han får lidt mere struktur i hverdagen. Kan ikke se nogen løsningsmodeler her i byen, så ved ikke hvor han ender når kommunen ikke vil betale for den dyre plads mere.

Der har været møde ved misbrugscenteret mht. den mellemste i dag. Claus og ex konen deltog også. Der blev bla. frataget noget ansvar fra os, og støttet op om at det vi gjorde for at aktivere ham var godt. Ex konen foreslog til min overraskelse, at tage orlov for at ”passe ham”. En løsningsmodel som vil blive undersøgt. Indtil videre skal han fortsætte i det projekt som han går i nu, og så vil kommunen og misbrug centeret arbejde videre derfra.

I samråd med min læge, er vi blevet enig om at genoptage min tidligere delvise sygemelding, samt en kort tid med hjælp til at sove. Han kender mig så godt, og ved at det irritere mig grænseløs ikke kunne passe mit arbejde. I forvejen var det en hørdel for mig, at skære min 6-7 dages arbejdes uge ned til 4 dage. Dette har fysikken dog overbevist mig det rigtige i, da den ellers sender en regning.


Jeg vil starte med at bruge min ”fridag” med at vaske persienner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt af hvert er publiceret 21/09-2011 13:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.