Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Havde en arbejdsnat med baheloren. Desværre må jeg nok delete det meste af arbejdet på et andet tidspunkt, for nu er jeg løbet ind i mit evige problem: Opgaven fylder jo ALT for meget. Jeg VAR bange for at det ville ende på den måde. Det er ikke fordi at jeg ikke tror at jeg kan slette lidt og oven i købet få en bedre opgave på den måde, det er mere fordi at det ikke er "lidt" jeg skal slette og så kommer jeg hurtigt ud i det problem at jeg istedet må slette gode argumenter og det er dumt. For selv om der ikke er sider nok at skrive opgaven på, så er det jo lidt sådan, at hvis der er noget man ikke har redegjort for i sådan en opgave, så trækker det ned. I virkeligheden er det jo nok lidt sådan at man helst skal gætte på hvilke spørgsmål lærer/censor stiller og hvilke de ikke stiller til opgaven.
Egentlig er det lidt snyd at skrive alene. De andre får flere sider tilføjet efter hvor mange de er i gruppen og umiddelbart virker det også meningsfyldt at der skal være mere plads hvis de alle skal have en chance for at udtrykke sig i opgaven. På den anden side får de med flere sider også en større mulighed for at komme omkring væsentlige aspekter i opgaven, hvor min bare ikke må fylde så meget, men egentlig skal leve op til de samme krav.

Ihvertfald var kæresten dejlig i går. Hans sagde ikke det store til at jeg sad og arbejdede om natten, istedet for lavede han aftensmad og tog sig af noget vasketøj og ikke mindst - kyssede mig og det var ikke særlig uskyldigt, hvorefter han sagde at det kunne han jo gøre nu hvor jeg var fanget i opgaven, uden jeg troede at han lagde op til noget. Well.. det var dejligt, men det må du også gerne gøre når du ligger op til noget. :)
Så er det måske ikke bare en pige-ting at man passer på med hvad man gør, fordi det kan misforstås? Og når man har cyklus-problemer som jeg, så kan det godt blive en udfordring at håndtere. På den anden side kan man også "lovligt" lade være med tangoen uden hverken den ene eller den anden behøver sætte spørgsmålstegn ved det. Det siger jeg ikke fordi jeg er imod tango, med fordi jeg nogen gange synes at samfundet får en til at lyde som et kedeligt menneske hvis man ikke danser et par gange om dagen på de mest finurlige måder.

Nå, men i dag har jeg tænkt mig at hytten skal ligne at den er beboelig for mennesker igen. Lad os se hvor langt jeg når - når jeg også gerne vil træne. Og lidt mere jul, tak?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget A kiss er publiceret 06/12-2011 12:25 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.