12 år siden

Glad for at være i god behold

Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Idag blev en smule mere spændende end planlagt havde ellers en rolig fridag med lidt nussen hylder til stiklinge i udestuen. så kom en sms med invitation til aftensmad i Bevtoft og selvfølgelig takker vi ja...

Tager jo ofte bagvejen når jeg sådan køre til Bevtoft så egtved veerst Lundeskov vamdrup og så landevejen til bevtoft..

Mellem Lundeskov og Vamdrup ser jeg en bil med campingvogn så pludselig bag campingvognen ligger en lille bil ud til overhaling hvor jeg er modgående synes det er tydeligt han ikke kan være der så tror egentlig han bare kigger og ligger sig ind bag igen menn vi nærmer os hurtigt hinanden og den modgående i mit spor slingre fælt jeg bremser og søger mod rabatten (normalt kan der jo godt være 3 biler side om side hvis vi presser os lidt sammen) bilen imod mig slingre stadig fælt og er på totalt kollisionskurs mod mig han slingre nu ud i rabatten i min side hvor jeg allerede er med 2 hjul kan ikke se andre muligheder end helt ud på marken skal ramme højre om vi kure ned i grøften bremses blødt med passagerdør glidende mod modsate grøftekant.. er lykkelig for at den overhalende modkørende nu får rettet op bliver i mit spor og ikke rammer mig nede i grøften.

Åbner hurtigt døren bange for den modkørende stikker af det gør han dog ikke men bilen med Campingvogn fortsætter som intet sket..

Er egentlig bare lykkelig for vi alle har klaret den kun med matriel skade den unge chauffør i den lille bil viser sig være helt ny uerfaren billist for 14 dage siden bestod han køreprøve.. han er ked af uheldet. får noteret navne bilnumre mm..

Jeg får ringet til falck giver den unge mand lov til at køre videre mens jeg går og fotografere ulykkesstedet der er hundekoldt og blæsende jeg har en klar fornemmelse af min bil kan køre når bare den kommer op..

Inden falck kommer stopper et par biler spørger om vi klare den deriblandt en moden kvinde mens jeg snakker i tlf med falckredder der lige ønsker sig yderligere oplysninger om hvor vi er..

Nu står denne fremmede modne kvinde helt nede ved min kæreste og giver hende et stort knus, mens min kæreste bryder følelsesmæssigt sammen, det viser sig det er min kærestes alternative læremester i aloha massage som ikke har set hinanden de sidste 10 år faktisk var jeg med min kæreste hos hande på et enkelt besøg i 2002 mens vi var smaskforelskede og skulle vælge vejen i livet..

mærkeligt min kæreste siger vi var nødt til at havne i grøften idag for at møde Rigmor igen der var en menning med denne skæbne.

Nåååå men i den fysiske verden kom falck rykkede bilen op som lignede en stor døv skovl der havde forsøgt grave grøften dybere..

Falck rensede det værste mudder af hjulene og sagde kør forsigtig og forvent ikke den bremser ordentligt inden hjul og bremser er skyllet omhyggeligt af..

vi nåede frem lidt sent til aftensmad og fik skyllet bilen ren umidelbart små skader en lille bule i døren en ridse langs siden inderskærmen i forhjulet er knækket og ja måske skal frontspoiler også skiftes da den del af frontspoiler der holder inderskærmen er knækket af..

kan mærke at jeg køre lidt nervøst og forsigtigt efter ulykken bange for at overhale og usikker på andre traffikanter holder vigpligt og pladser i traffiken mennn mon ikke der bare går et øjeblik så genvinder jeg tilliden og køre som før..

Imorgen vil jeg ringe til den unge chauffør (modparten) og høre om han stadig er ok og spørge til om han ramte rabatten i min kørbane fordi han overvejede den vej rundt om mig eller han bare slingrede pga manglende erfaring..

Stadig glad ved alle fysisk er i god behold

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glad for at være i god behold er publiceret 12/05-2012 01:44 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.