12 år siden

Det været tænkelige

Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Andrés kæreste skal have lavet en graviditetstest. Det vil være en katastrofe hvis hun er gravid. For Andrés vedkommende, så er der ingen tvivl om at kommunen vil blande sig. Har talt med ham om kondomer, men han har en ide om at han ikke kan tåle dem. Tror at han ikke har haft den rigtige størrelse-hvilket måske har været ubehagelig. Jeg har ikke mødt hans kæreste, så jeg har ingen ide om hvor hun er mentalt i forhold til André. Håber at prøven er negativ.

Jeg/vi har haft det rigtig hyggelig med svigerforældrene fra England på besøg. De tog af sted i formiddags. Svigerfar har været mere nærværende, end han har været i længe. Det glædende os. Svigermor og jeg var inde i byen i går. Inviterede på frokost derinde, så det gjorde vi. Under middagen kom den kendte sætning. ”det er ikke for at blande mig, MEN.” Denne gang var det den mindstes opførsel, sprog, samt det at han er luddoven. Jeg kunne kun give hende ret. Jeg har sagt til knægten, at hvis han ikke kommer ind på HF, så skal han finde en lejlighed. Har dog ikke sagt til ham, at jeg ikke gider ham mere.

Jeg har været træt i dag. Måske fordi at jeg kørte 100 % mere end en alm. onsdag! Bare kørselen altid var sådan, så var det noget ved, eller rettere lidt mere ved. Jeg er glad for mit arbejde, og kunne ikke tænke mig andet. Til August har jeg kørt i 19 år. Glad for at jeg ansatte mig selv dengang-hvilket min far også blev med tiden. Tror at han forventede at jeg var en døgnflue, da jeg inden havde haft flere arbejdspalsser. Men så nemt slap han ikke af med mig.

Vil finde noget ligegyldig at fordrive tiden med, inden jeg skal i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det været tænkelige er publiceret 17/05-2012 21:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.