Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Kun en lille dagbog i dag, da jeg står og skal afsted til efterkonfirmation hos to nabobørn, som slår festen sammen. Det skal nok blive godt og rart.

I går var min klubaften, og vi drog til Esbjerg, hvor en kvinde, der skal med os til Italien til efteråret, havde inviteret os. Jeg bor på landet mellem Ribe og Esbjerg, så de andre i klubben skulle køre vejen forbi mig, og så samle mig op. Jeg var lidt forvirret og ør, for jeg havd lagt mig til at sove, og først i sidste øjeblik kiggede min mand op til mig og vækkede mig.

Jeg nåede det for den lille bus, som vi kørte i, fik kørt en nydelig omvej, inden de nåede mig. Jeg kom med og så gik turen til Esbjerg. Inger og hendes mand boede så dejligt med udsigt ud over en sø i Esbjerg og vi fik en dejlig forplejning: kylling med pasta og salat og derefter kaffe og drømmekage: Vi fik en god snak om turen til Gardasøen og vi planlagde lidt af det, som vi gerne ville opleve og se. Det ender nok med at vi lejer en lille bus dernede.

Jeg kom hjem til et tomt hus, for gemalen var til herremiddag med tre retter mad og kortspil efter maden. Jeg var oppe endnu, da han kom hjem, men gik knao efter i seng, for han gad ikke rigtig h\'re på min snak.

Hyggehejsa fra en feststemt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Omvej og ferietur. er publiceret 17/05-2012 16:58 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.