Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er jeg gammel synes jeg selv - nej det er noget pjat, men jeg skal altså til at bruge høreapparater, for jeg hører ikke godt, og deter ikke kun det jeg ikke vil høre, at jeg ikke hører.

Det startede i marts, hvor Anne gerne ville have mig med til en ørelæge i Esbjerg. Jeg var bare med, men da jeg hørte, at jeg kunne få en tid uden henvisning, så slog jeg til,
og fik en tid samme dag, som Anne skulle til kontrol. Vi var så der igen 14 dage efter, hvor jeg blev kigget efter i ørerne af en ørelæge. Hun ville sende en henvisning til øreklinikken, og det varede ikke længe inden jeg fik en tid hos dem. Ak og ve - det ville blive den uge hvor jeg var på ferie med Hjerneskadeforeningen. Jeg måtte ringe ned og få en ny tid, og ja - jeg måtte bare vente tiden ud, men hold op det var hurtigt, jeg kunne komme for. Jeg skulle have været på høreklinikken den 20 juni og fik en tid allerede til den 26 juni, ugen efter.

Jeg kom ind på høreklinikken og først blev der taget en del høre og lydprøver. Derefter viste hun mig de forskellige høreapparater, som jo næsten ikke fylder noget. I højre øre kan jeg nøjes med en plastikdims, mens der i venstre øre skulle tages en afstøbning af min øre. Så godt så langt

Jeg skulle gå over på det store sygehus og henvende mig i øre, næse, hals afdeling, hvor en læge skulle kigge i mine ører, og jeg fik beskrevet vejen derover, men jeg hørte ikke ordentligt efter, og da jeg kom derover var jeg pludselig på Herrens mark. Når jeg har det sådan så træder Parkinson i aktion, og så er det svært at være lille mig. Jeg gik rundt om de store bygninger og havnede i en indregård, hvor sygeplejersker holdt rygepause, så de havde ikke tid til at hjælpe mig, da jeg henvendte mig til dem.

Et andet sted stod en falckoline og hun så så sød ud, så jeg spurgte hende om hun ville vise vej. Hun var meget omsorgsfuld og reddede mig ind på skadeafdelingen og derfra til kirugisk modtagelse. Der efterlod hun mig til nogle sygeplejersker, og en fulgte mig ud i forhallen. Hun ville sende mig på høreklinikken og det ville jeg ikke høre tale om, men endeligt fandt jeg øre næse, halsafdelingen.
Lægen som jeg blev kaldt ind til var heldigvis en rar og flink læge, og da jeg skulle gå igen, kaldte han på en portør, som skulle følge mig til høreklinikken. Så jeg blev fulgt godt og sikker tilbage.

Der fik jeg så taget denne afstøbning, og da det kunne tages ud, gjorde det bare ondt, da assistenten ville tage den ud . Hun bad mig om selv at prøve, og det sagde vupti og ude var den.

Jeg fik så en tid til den 24 august, og det kunne også fint lade sig gøre. Så jeg har glædet mig til at få de høreapparater, men så ringede de fra høreklinikken, at jeg kunne få en time på mandag allerede. men det var tidligt. Det ville jeg bare tage med, så nu skal jeg derned mandag den 6 august kl 7.40

Hyggehejsa fra nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad siger du er publiceret 04/08-2012 22:13 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.