Tandlæge update

Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey dagbog, - Nej, idag kommer ikke til at handle om tanlæge..men hvad kalder man lige sin dagbog..ud over noget man skal den dag? - anyway, for at tage hul på det, så har jeg endelig en tid ved en tandlæge idag, ham jeg plejer at gå til har ferie i en uge mere..og min tand har mistet sin plump..hvilket gør, at mad rester sætter sig i den..

ellers starter jeg min dag med "R.E.M's - Man on the Moon"

skrev igår et sted om, at mine chili planter nu var blevet store..men at de stadig kun havde knupper på..min tomatplante har nu grønne tomater på..og planten jeg fik af en kvinde har fået ny potte..den var blevet så stor, at rødderne havde taget alt jorden..den trængte..og blev redddet af det..den var ellers ved langsomt at dø...

fik brev om der, at der fandtes et spændene gartneri..nu er jeg jo ikke liiige helt til alt hvad et sådant indeholder, men det var ret spædene..for jeg lærte, at der faktisk fandtes 1 type jalapenos man kunne plante med succes i Danmark..og det kunne jeg godt tænke mig at prøve..er vild med den type frugter..efter divisen..alt man kan lægge på en pizza..hehe...ved godt at mine 2 citron træer og de 2 andre grønne planter ikke helt lever op til det..men, kan godt lide at have et par grønne planter..og gerne med frugter. -

jeg har lige smurt noget krem på min ene finger..den er begyndt at klø, og få udslet..det får den desværre engang imellem..jeg ved ikke hvorfor..men hvis jeg ikke gør noget ved det..kan det sprede sig..og jeg har noget gammelt krem læggede til den slags..håber det stadig virker..

15:00 - er lige kommet hjem fra tandelæge, - Det lykkes mig at få dem til at stor smile, - you know, the jester in action..anyway, - det var en billig omgang, så ingen lommesmerter...377kr for en hurtig fyldning..også spurgte jeg om, hvad en krone ville koste ved hende, - omkring 4100kr..med det hele. så det bliver nok det næste jeg skal ha sat på... er stadig lidt ærgelig over, at jeg humoristisk fik kaldt hende fra jobcenteret, naiv eller dum..hun ved jeg har et par T-shirts med "statements" på..og jeg fik sagt..at jeg nok skulle ha haft " iam with stupid" t-shirten...tilgengæld tror jeg ikke på hende, hun er det jeg vil sige "2 faced" - hun havde noget morgenbrød med, som jeg pænt takkede nej til..burde sikkert ha sagt noget mere..det var bare en dag, hvor jeg vidste at jeg var under press.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tandlæge update er publiceret 06/07-2012 08:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.