8 år siden

Lullaby

Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
2 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
2 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
11 år siden
Hejsa trofaste dagbog,

Blot en lille godnat hilsen, inden det er afsted til drømmeland. Det har godt nok været en mærkelig dag - eller, dagen har nok været som dage nu er, men mit humør har været underligt.

Havde møde med Kenneth og en mulig kunde idag, bare et par timer i formiddags - og det gik rigtig fint... overraskende fint, i forhold til, at jeg følte jeg kørte på rutinen. Men Kenneth synes det gik godt, så det må jeg jo tro på. Et par af pigerne på kontoret underholdt tvillingerne imens vi holdt møde... eller var det omvendt? De er heldigvis et par rigtig charmetrolde, og overhovedet ikke bange for fremmede... men de er (desværre) også ofte med forbi på kontoret, for at jeg kan få det hele til at hænge sammen.

Lytter til Nickelback og lullaby - og har gjort det stort set hele aftenen, efter drengene var puttet. Den går bare rent ind... uden jeg lige kan sige hvad det er.

Gad vide om det er fordi jeg savner de to store? Når jeg lige tænker efter, så har jeg egentlig haft mange flashback til da de var små, sådan i løbet af både idag og går. Det er nok efter at have været i Givskud i søndags... der var vi tit, både før og efter jeg var skilt. kan også være der et lille savn, efter den tid hvor vi var en kernefamilie... snøft snøft, tag en tudekiks og tør øjnene min ven. Det er sgi så længe siden. På tide at sige godnat til Chad og de andre...

sov godt og drøm sødt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lullaby er publiceret 17/07-2012 23:01 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.