Jordskælv og det løse

Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Lang tid siden sidst.
Lasse er startet i dag. Indtil videre går det godt med mig og den lille mand. Lasse mor var kort forbi og få en kop the og tage opvasken. Lækkert!
Jeg har ikke skrevet så meget, for når der har været lillemandspauser har vi bare været sammen, mig og Lasse. Nu er der ligesom lidt mere tid til at skrive, når man er helt alene. Det kan være, der er så meget tid, at jeg endda kan nå at få skrevet min fødselsberetning?

En ting jeg nyder meget er at høre musik. Når man har smartphones bruger man ikke computeren så meget. Og så hører man heller ikke så meget musik. Så sidder der en cd i cd-afspilelren, som man tænder for, men her på computeren har man adgang til næsten alt med Spotify. Det er også lækkert!

Jeg vil gerne have skrevet min fødselsberetning, og jeg vil også gerne have skrevet et resumé over min første måned som mor. Alting. I korte træk. De gode uger, de dårlige uger, hospitalstiden, følelser og tanker. Det kommer til at lyde hårdt noget af det. Og det er det også.

Ligenu kan jeg berette om, at jeg prøvede et jordskælv i morges!
Det var muligvis i mellem fem og seks. Jeg kan ikke huske, om det vækkede mig, eller om jeg var vågen, men jeg mærkede sådan nogle vuggende bevægelser. Det var faktisk lidt hyggeligt :) Jeg troede først, det var vinden, der rev i bygningen, men det gik hurtigt op for mig, at det ikke blæste, og at vinden ikke kan få bygnignen til at vugge på den måde. Så tænkte jeg, at det nok var et jordskælv, og så faldt jeg vidst i søvn igen.
Da jeg så stod op klokken seks med lillemanden tændte jeg lige for dr update, for at høre, om jeg var den eneste i hele verden, der havde mærket det her - og det var jeg så ikke. 4,4 på richter-skalaen. Et rigtigt jordskælv sgu da! Og så ser man ligepludselig et billede af vores bygning, der svajer fra side til side og os, der sidder heroppe på fjerde sal. Fuck shit. Men spændende. Jeg kunne ikke høre noget, der var bare de her vuggende bevægelser.

Hmm... Jeg kan simpelthen ikke overskue at gå igang med at fortælle om den her mor-ting ligenu. Jeg vil gerne have god tid til det, og det er efterhånden ved at være nogle timer siden, han faldt i søvn + nogen går amok med en hammer nedunder et sted, så jeg ved ikke, hvor lang tid, jeg har før han vågner igen.

Jeg overvejer meget, hvad jeg skal med mit liv. Jeg ved godt, jeg ikke skal beslutte det endnu, men jeg kan ikke alde være med at tænke på det.
Jeg har jo ikke uendelige muligheder for at prøve ting af. Jeg er stadig splittet mellem mit kreative jeg og mit akademiske jeg. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, atjeg har noget kreativt i mig, der går tabt, og som jeg udemærket godt ved, jeg aldrig kommer i gang med igen, hvis jeg starter på uni. Samtidig ved jeg nok også godt inderst inde, at jeg ikke er disciplineret nok til at gennemføre en uni-uddannelse. Og hvis jeg vælger uni og det bestemte stuide, så kan jeg komme igang med at arbejde som 30-årig. Med den anden uddannelse snakker vi 25.
Men hvis jeg vælger krea-uddannelsen, som vist nok er på et rimelig lavt niveau - altså vi snakker ikke designskolen eller noget - så er jeg bange for, at jeg resten af mit liv vil komme til at gå og tænke over, om jeg har spildt mit intellekt. Jeg har det jo. Jeg ER jo nærmest akademiker! Ej, men jeg tænke hele tiden over alt muligt, og jeg kunne godt tænke mig at blive klogere, jeg kan bare ikke tage mig sammen. Og med krea-uddannelsen kan jeg vel også bygge videre med nogle andre krea-uddannelser eller kurser.
Ligenu er sgu på kreaen. Så kan jeg altid uddanne mig til sexolog, hvis jeg får behov for det.

Nu er jeg færdig med at spise frokost. Det kan være, jeg skal gå igang med at skrive om at være mor i et andet indlæg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jordskælv og det løse er publiceret 06/08-2012 15:05 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.