Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er to af mine børn draget afsted. De er taget på en uges ferie med deres onkel og tante. campinvogn i en uge, hvor bliver det dejligt for dem.

Så kan jeg bruge lidt tid på at prøve at sove om natten. Jeg har haft problemer med det de sidste nætter. Faktisk siden Søndag den 30-6.

Det var dagen hvor Lotte-mor kunne fortælle at min internet veninde Pogge var død. Siden har jeg ikke kunnet sove. Jeg ligger og tænker. Tænker på hende, min roman, hendes romaner. Hvordan ville Bag Fasaden ende, hvad med Lejemorderen som hun sendte afsted til forlaget? Spørgsmål som man nok aldrig får svar på. Døden er så meningsløst.

Jeg kæmper med min roman. vil så gerne have den færdig. Men den skal også være godt lavet. Samtidig er jeg gået i gang med en anden novelle, og den holder mig også vågen. Jeg er så ny ind i forfatterverdenen, at jeg skal lære mig selv at slippe historierne når jeg slukker computeren. Men jeg har ikke lært det endnu.

Jeg har ellers haft liv og glade dage her de sidste to uger. Min lillebror fra sverige kom en tur forbi. Nu bor mine to niecer hos mor, og deres far (min storebror) kom fra norge i går. Så nu hvor den tredje og sidste bror har været og hente mine døtre så har jeg set dem alle. Og der er altid fuldt skrue på når de er her. Min stakkels mor er ved at blive sindsyg når vi er sammen alle sammen. Og selv om vi ikke kan samles alle fire så er tre heller ikke så dårligt.

Nu vi jeg så sætte mig ned, kikke lidt på min roman, spille lidt på The Sims og følge med i Tur De France.

så vi tales.

Hav en god weekend.

Birgitte.

Ps. Jeg sider og ser Turen. Og BU-HU Petazzhi er ude. Den lille dygtige (læs= Lækkre) italiener Alessandro Petazzhi er ude efter fire etapesejre. Men ligesom hans landsmand Chippolini er han ikke bjergrytter.
Og nu er han ude :-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker - Med rettelser er publiceret 12/07-2003 11:39 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.