10 år siden

Noget i stil med:

Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
9 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
3 år siden
End og week
Martin Micha...
3 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 7 måneder siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Torsdag d. 22/12 (final v...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 9 dage siden
Jeg ved i har tavshedspligt, men dette er en bekymrings mail fra hans mor. Siden i sidst tilså ham på Bøge allé i Ribe, er der sket en meget uheldig drejning.

Han startede ud med at flytte sammen men en såkaldt kammaret Ra i mats måned i år. Denne havde en kæreste, som ikke synes om at være tre i forholdet-hvilket skabte store problemstillinger - hvor politiet bla. var indblandet i fraflytning. Umiddelbart derefter flyttede han til Tønder - hvor kammeratens bror Ru boede, sammen med hans kæreste. Desværre flyttede kammeraten også til Tønder. I forbindelse dermed, besørgede Ra André med hash, samt andre stoffer. I selv samme periode, var André (i mine øjne) psykotisk og følte sig forfulgt. Fik bla. politiet til at ledsage ham i toget, da han var overbevist om at der var nogen som ville ham ondt.

Omkring juni blev Kammeraten, broderen, kæresten, samt André smidt ud fra deres bopæl. Han flyttede derefter ind til hans søster i Esbjerg, men dette var ikke holdbart for nogen af dem, og André valgte at være hjemløs i en periode. Omkring 1 sep. fik han en lejlighed i Oksbøl. Denne har han på intet tidspunkt overnattet i, da han ikke følte sig tryg der. I den hjemløse periode, har han oprettet kontakt med misbrugscenteret, og blevet medicineret derfra. Vi (hans far og jeg) mener ikke at dette er en optimal løsning, da han er god til at manipulere til egen fordel-hvilket i sikkert også ved! Som forbillede bruger han sin søster, som desværre også har sin gang på centeret. Hun er, med den viden og erfaring hun har, meget bekymret over den medicin han indtager-som er Suboxone og rivotril.

Ved forespørgsel på om han stadig har stemmer, siger han, at der "kun" er hallucinationer? Vi der er ham nærmest. Oplever ofte at han går og taler/mumler med sig selv, og bruger ofte "vi" i den sammenhæng. Han har ikke indtaget medicin for skizofrenien siden tidlig forår, og føler at mangel på dette der gør at han hallucinationerne, samt føre samtaler med sig selv.

Han har også siden foråret tabt ca. 35 kg. Jeg tror at det er fordi at han til dels ikke tager medicin mere, samt at han er tvungen til at bevæge sig mere end tidligere. Han drikker heller ikke 2-4 liter cola om dagen, som han gjorde før i tiden.

Alt i alt er jeg meget bekymret for hans ved og vel, både fysisk og psykisk. Kunne tænke mig at han genoptog medicineringen, men det ønsker han ikke umiddelbart. Mener ikke at det hjælper, men det kan vi udefra se at det gør. Samtidig gør hans vægttab også en sundhedsrisiko for ham, da han er kraftig underernæret. Tilbyder ham ofte at komme hjem og spise, eller sove, men det afslår han som regel! Måske fordi at jeg sætter krav til at blive vasket fra inderst til yderst. Generelt magter han ikke krav fra nogen sider, og han erklærer sig selv som stresset. Fos os uforstående - kan vi fornemme den opgivenhed overfor de simpleste krav, som han tydeligvis ikke magter. Som hans situation er lige nu, er det meget bekymrende for hans fremtid som selvstændigt individ. Familien omkring ham, må med skam ønske, at han begår en kriminel handling, så han igen kan få faste remmer og struktur.

Jeg ved det ikke, men håber i kan bruge noget af det som jeg har beskrevet, i den fremtidelige behandling af ham.

Med venlig hilsen
En meget bekymret Mor

Turid Nielsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget i stil med: er publiceret 10/12-2012 21:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.