Den kære juleaften

Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Ny Picanto
Peter
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Første dag.
Neola
8 måneder, 4 dage siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Jeg har i de sidste 14 dage været meget træt, og når jeg har haft mulighed for det- også sovet meget. Det er typisk for mig at reagere sådan, på udefra problemstillinger. André har fyldt meget, og nu også Michelle!

Claus og jeg er blevet enig om at gentage sidste års juleaften. Pga. en pålagt vagt, vil det være umulig at tilbringe juleaften sammen. Valgte i samråd med børnene, at nøjes med julefrokost d. 24. Så var der heller ingen - hvem af forældrene skal vi holde juleaften med! Vil gentage sidste års julefrokost i år-hvilket også er i orden for børnene, med undtagelse af Michelle. Hun har skrevet flere sms'er, med en tråd af selvmordstanker. Hun vil tage en OD eller begå noget kriminelt, så hun i det mindste har nogen at holde jul sammen med. Nogen gange kan man godt trække 20 år fra hendes 27. Synes at hun er ualmindelig urimelig, at sætte mig i en situation hvor jeg frygter hendes ve og vel.
Sidste år var Michelle og jeg inde ved min far d. 23/12. Havde købt smørbrød og hyggede os et par timer. Er trist ved tanken om ikke at kunne holde jul med ham mere. Jeg savner ham noget så forfærdelig meget! Puha nu begynder jeg snart at tude igen.

I sidste weekend kørte jeg med en tidl. Skolekammerat. Min skolegang var noget rodet, også derfor at min tegngivning er lidt på lyst og fromme. Jeg gik de første tre år på skole S . Der blev jeg kraftig drillet med mit dengang meget røde hår, at jeg gik med briller, samt jeg dengang var meget tynd. Den værste af dem alle, var en dreng med et stort synshandicap. Set i bakspejlet, så var det hans måde at flytte fokus fra ham selv. Jeg ved ikke hvad der skete, men i slutningen af anden klasse, bankede jeg ham i skolegården. Siden da var der ingen som turde drille mig. Da jeg flyttede fra denne skole, lå jeg som middel faglig. I den næste skole K blev jeg en af de bedste i klassen, men det var pga. at de ikke var så langt i deres pensum, som den skole jeg kom fra. De næste 2 år pendlede jeg imellem skole S og K. Kom ind på skole B efter min mor døde. Trods jeg tidl. var blevet drillet, så blev de næste 2 år et mareridt. Jeg blev ikke drillet, men holdt udenfor. Jeg blev hende som de andre ikke måtte lege med, da det ikke var velset af de andres forældre, at jeg mere eller mindre havde frie tøjler derhjemme. Jeg begyndte at pjække meget, og var mere væk end deltagende. Det var der jeg gik i klasse med den pågældende, som jeg kørte med den anden dag. Også han var "udenfor". Han var klassens tygge dreng, så han blev også sat i bås. Da jeg kørte med ham, fortalte han, hvordan han huskede de andre var ved mig. Det var lidt skræmmende at høre historien fra en anden! Trods det at han blev drillet med hans overvægt, så huskede han også hvordan jeg blev behandlet.
For 2-3 år siden kørte jeg med en. som nærmest som det første sagde " åh nej - er det dig" Så på ham og sagde med et smil på læben " er det så slemt" Det kom hurtig frem, at jeg havde gået i klasse med ham på skole S. Han var flov over at have været med i de drilleriger dengang. Håbede ikke at jeg havde fået ar på sjælen pga. det. Jeg fortalte, at jeg havde det fantastik, og at jeg ikke er mærket af det som foregik den gang! Han blev meget lettet, og fortalte, at han pga. det som skete - var blevet meget opmærksom på drillerier på eller af hans børn. Uanset hvad, så har min skolegang ikke forgæves!

Vil ind og flyde i sofaen med hundene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den kære juleaften er publiceret 11/12-2012 21:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.