11 år siden

kværulantens højtid

Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Juletiden består desværre ofte af (såkaldte voksne) mennesker der ikke normalt går i byen, eller meget sjælden. Disse typer er meget negative og uforstående over for, at vi ikke holde lide rundt om hjørnet når de skal hjem. Det udmunder sig ofte i verbale modbydeligheder, som går ud over os der prøver at følge med - hvilket kan være svært når der er betydelig mere at lave!

Lørdag aften blev jeg sendt til en adr. Da jeg kommer derud- blev jeg mødt af en mand som ikke var tilfreds med en lille bil, når han havde bestilt to store. Sagde at jeg ville kalde op til centralen, for at høre hvad der var sket. Der fik jeg besked på, at pga. travlhed havde de ikke to store, men kun en. Derfor havde hun sendt to små vogne-hvor kunden kun skulle betale for den ene. Stod ud af bilen for at fortælle ham dette, men da havde han hisset sig sådan op, og råbte og skreg at det kunne være lige meget. Kørte derfra og kaldte centralen op, for at berette om denne hysteriske mand på en alder af 40 plus, så de var forberedt på eventuelle klager fra ham. Må blankt erkende, at jeg var rystet over denne opførsel! Senere fik jeg tre unge fyre, som alle sad på bagsædet. Ham som sad i mitten have bestemt ikke opfundet den dybe tallerken. Blev spurt om jeg havde en datter og hvad hun hed. Det svarrede jeg på, men da han ville have hendes efternavn stod jeg af. Det var noget mærkelig noget synes han! Så begyndte han at ville lege Taxa quiz - hvilket jeg ikke ville. Han forsatte med at være dum at høre på, men jeg inorrede det indtil han sagde " er du dum eller hvad" Der klodsede jeg bremsen, og kørte ind til siden! Spurte om det var nu han skulle af, eller? Forsatte med at køre dem ind til byen under forsætning af at han holdt sin mund. Det gjorde han også næsten. Udenfor erklærede bilen han kraftig hans utilfredshed med "min" opførsel, som var noget mærkelig noget. Hmm

Glæder mig til de ture, hvor ældre mennesker skal på julebesøg ved børn og børnebørn, og sågar oldebørn. Disse er så glade og forventningsfulde, at man kun kan være taknemlig over at være en del af den rejse, som udmunder sig i en større helhed for dem.

Jeg tror at jeg har fundet frem til sagens kærne mht. Michelle, og hendes trusler om selvmord. Vi har en stærk mistanke om, at det er André der har stjålet hendes medicin. Selv om det er uforskyldt fra hendes side, så udlevere misbrugscenteret ikke yderligere! De har jo hørt alle historierene fra brugerne der vil have mere medicin, at de konsekvent siger nej! Det kan jeg godt forstå. Michelle har derfor måtte bruge hendes penge på anden stimulans - hvilket har været frustrerende for hende. Jeg vil derfor hjælpe hende med mad resten af måneden.
Claus er ved at lave sylte af 4,5 kg nakkefile. Bryder mig ikke om det, så for min skyld må han spise det morgen, middag og aften - bare jeg bliver fri.

Har været inde og smukikke på hvordan det går med futte i dag. Enten kommer han tidlig hjem i frustration over ikke at have noget at lave, eller også bider han tænderne sammen i håb om at være heldig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kværulantens højtid er publiceret 19/12-2012 12:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.