The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Om vi har lært og taget til efterretning, må det nye år vise! Mon ikke vi alle har gjort, sagt eller handlet på en måde, som vi gerne lave om! Jeg har i hvert fald. Noget kan jeg ændre, og andet er for sent! Sidst nævnte er det sværeste at leve med. But life must go on.......

Jeg sidder som sædevanlig i bilen nytårsaften. Håber dog ikke at jeg oplever kl. 00.00 som sidste år - hvor jeg var i vaskehal, for at rengøre bilen efter opkast. Det er faktisk rart at være på arbejde den aften, da folk er klar når man kommer til adr. De ved godt, at hvis vi køre igen, kan gå lang tid før de får en vogn. Jeg var der også juleaften-hvilket er ret hyggelig, da folk er så glade. Mange spøger til hvordan jeg holder jul! Jeg fortæller om vores alternative måde og gøre det på! Nogen kunne godt tænke at det var dem, og andre bliver nærmest forarget. Det kan man da ikke. Det er familiens aften! De skal bare være glad for, at der er sådan nogen som "os". Rundt om i kongeriget, er der også mange andre som er på arbejde den dag/aften! Det tror jeg ikke folk overordnet tænker på, med mindre at de er berørt af et manglende familiemedlem.

Siden sidst har jeg smidt en ung mand ud af bilen, og Claus har fået en lussing af en ung kvinde. Ham jeg smed ud, startede med at sige " du lugter af fisse". Jeg valgte i første omgang i ignorer det, men efter gentagelser, og andre dumme bemærkninger - blokerede jeg bremseren, og bad ham om at stå ud. Det gjorde han uden vrøvl, og en kammaret fulgte med. Derefter kørte jeg de sidste to ind i byen uden brok. Juleaften fik jeg en mand op at køre. Ved ankomst adr. lænede han sig frem og sagde " er det dine egne bryster?" "Nej undskyld, sådan var det ikke ment". Jeg svarede ja, og trak min jakke sammen! Han blev helt led af sig selv, men det var okay! I forbindelse med min vægtøgning, er der kommet lidt mere buler i mine trøjer. Men derfra og til Linse Kessler, er det ikke noget at tale om!

Claus fik en kvinde i bilen. Inden han satte i gang, hoppede der en anden kvinde ind! Hun fik lov til at køre med, på betingelse af hun betalte en del af turen! Undervejs meddelte nr. to, at hun skulle ind og hente penge. Det var også i orden hvis hun lagde sin mobil i pant så længe! Det blev ikke taget godt imod, og hun skabte sig fuldstændig. På et tidspunkt blev det for meget for Claus, og han holdt ind til siden og bad hende om at forlade bilen. Hun forsatte sig med at brokke sig, og Claus spurte hende om han skulle hjælpe hende ud! "Det kunne han bare gøre" svarrede hun. Han gik om og tog fat i hende, men hun ville ikke overgive sig uden kamp. Holdt fadt i nakkestøtten, da hun nu ikke ville forlade bilen! Claus måtte tage noget mere ved hende - hvorpå hun gav ham en lussing uden for bilen. Kvinden som sad tilbage, var fuldstændig chokeret over nr. 2 opførsel. Sagde da de kørte igen, at hvis der kom nogen klager, så skulle han bare henvende sig til hende! Heldigvis er der langt imellem disse ture. De fleste er søde og rare, også når de er beruset.

Claus har nedlagt veto imod at jeg tog på arbejde i dag. Vi har begge arbejdet betydeligere mere end vi plejer. Dels pga. Futte er nede under varmere himmelstrøg, og så har der ikke været de normale sløve dage.

Jeg håber alle vil komme godt ind i det nye år. Jeg vil i hvert fald holde den kørende ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste gang i år er publiceret 30/12-2012 19:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.