Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
9 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
1 år, 10 måneder siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
En kunde bad om mit telefon nr. nytårsaften, så han kunne bestille mig direkte til at køre ham hjem. Det nægtede jeg. For det første kan det udløse en bøde, da det betragtes som selvstendig bestillingskontor. For det andet ville jeg ikke binde mig til at være et sted, hvis jeg var i den anden ende af byen, eller måske slet ikke i byen. Med en brusk stemme kom kommentaren om dårlig service. Jeg svarrede " det vil jeg ikke diskutere". Senere ved færgen, blev jeg mødt af en arrig mand, som slyngede det samme ud. Jeg prøvede at forklare ham, at på sådan en dag hvor der var x antal flere der havde brug for en vogn-vil der automatisk være svært. Da han forsatte hans utilfredshed-valgte jeg at stige ind i bilen. Kunne se at han var på vej hen mod mig. Jeg lukkede vinduet og låste bilen, da jeg ikke ønskede at diskutere med ham. Han kom rigtig nok hen mod bilen og bankede på vinduet. Jeg så den anden vej, og viftede ham væk. Det er ellers normalt ikke mig at opføre mig sådan! Set med mine briller, er servicen denne travle aften, at ingen bliver favoriseret!
Senere var jeg på vej med en kunde. Ved indkørselen stod der nogle unge mennesker. De ville åbenbart gerne have en vogn, men da en af dem tilråbte mig som en fuking taxa - reagere jeg ved mit åbne vindue med, at han i hvert fald ikke fik en. Jeg gider ikke stå model for dårlig opførsel! Selv om det giver merkant nedgang i ture, så er jeg glad for at det er blevet hverdag igen.

I dec. blev Mercedes'en et år. Det er helt vild at tænke på at der kun er 6 mdr. til jeg skal ud og bestille ny bil! Selv om vi kun har den i to år, så gør de 250.000 km og de mange x antal timer vi bruger i den, at det føles som en gammel bil for os.

Jeg har holdt et par fridage - hvilket kroppen er taknemlig for! I morgen er vi inviteret på resturent af min svoger og svigerinde! Det er ikke en anledningsinvitation, men vi formoder at det er pga. svogerens 60 års fødselsdag.

Må snart finde min seng. Skal jo op kl. 09.00 - det er jo næsten midt om natten for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårlig service er publiceret 04/01-2013 23:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.