Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
I fredags var jeg på vej til Odense med kunder. På et tidspunkt lå jeg ca. 200 meter bag en lastbil, og var allerede i tankerne ved at skulle overhale ham. Ved en frakørsel begyndte han at slinge voldsomt. Røg ind i rabatten og ud igen! Han fik slingende styr på den, og kørte ind i nødsporet! Hvis jeg havde været de 200 meter længere fremme, havde han taget mig med - puha! Jeg bryder mig generelt ikke om at køre bag en lastbil, da jeg helst vil have udsyn over hvad der sker længere fremme, men i dette tilfælde var jeg glad for at være der hvor jeg var!

Jeg kan mærke at jeg giver den noget mere til fitness. Sveder så det render af mig - hvilket må betyde at jeg forbrænder mere. På det sidste har jeg prøvet tre gange, at nogle mandlige kunder har været overrasket over mit håndtryk, og ment at jeg måtte løfte jern! Jeg plejer normalt at kunne fornemme et håndtryk og giver den derefter. Måske derfor at de var overrasket! Det mest slatne håndtryk jeg har fået af en mand, var af pianisten Richard Clayderman! Jeg må blankt erkende, at jeg var bange for at have brækket den!

André har fået sig en hvalp. Noget hverken vi eller hans far bifalder. Vi er bekymret for at han ikke formår at give den en rigtig opvækst - hvilket ikke er helt ubegrundet! Hans lejlighed ligner noget der er løgn, og på en eller andet måde sundhedsskadelig for en nysgerrig lille hund. Efter Michelle fandt ubrugte sprøjter på gulvet, kidnappede hun hunden. André siger at det er til nogle "kammerater", men det er jo underordnet hvem det er til - de skal ikke ligge på gulvet. Hun har haft hende ca. en uge - indtil André truede hende med politiet. Efter at have afleveret hende, skrev hun en sms til ham. Hun skrev bla. at den ånsvage hund havde ødelagt hendes mobil og støvler, samt over pisset hendes tøj! Jeg forstår godt at hun hentede hunden, men det er ikke Andrés fejl at hun ikke tager sine forbehold! Hun har immervæk selv en hund, som hun har haft fra hvalp, så hun brudte vide, at disse gerne vil undersøge alting.

Siden Michelle har fået en kæreste, har vi ikke set eller hørt meget til hende. Han virker til en forandring til hendes tidl. kærester, mere "normal". Hvor fornuftig han er, må tiden vise! Hun har fortalt mig, at han indtil fornylig var på sprøjten, men at han var gået i metadonbehandling. Noget som jeg har lovet ikke at fortælle Claus. Jeg er meget bekymret på hendes vegne, men ved også at det er hendes liv og hendes valg!

Claus er ved at gå op i limningen pga. han ikke kan få Skype til at virke. Engang imellem har han en kort lunte mht. sådan noget! Nu er han kørt i vaskehallen, samt på centralen. Har fået lov til at rode lidt med det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grim oplevelse er publiceret 22/01-2013 19:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.