11 år siden

Vågnede med et smil på læben

Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg vågnede i dag med et smil på læben, ekkoet fra drømmen fyldte stadig mine ører, men kunne ikke rigtig huske hvad den havde handlet om.
Smilet bredte sig da jeg huskede at jeg havde brugt aftenen i går på at søge efter et sted at høre hjemme, et sted at dele, et sted at trives og gro som spirende forfatter.
Flere af mine bekendte har ofte nævnt Fylde*Pennen for mig og sagt, at det kunne være noget for mig, men generthed og nagende frygt fik mig altid til at udsætte det...

"Måske i morgen, måske næste uge." Men nej, nu kunne det være nok. "Måske i morgen" blev til "i dag skal det være." Så jeg lagde alle de negative vibrationer over i skuffen og satte mig ved tasteturet for at udfylde min profil og starte rejsen ind i et univers af endeløse muligheder.

Selvfølgelig læste jeg lige regler og retningslinier samt FAQ, ville jo gerne sikre mig en god start. Efter at have læst en god portion af andres tekster, fik jeg øje på skriveøvelserne og var solgt på stedet. De 5 ord jeg fik smidt i hovedet fik mig til at hæve et øjebryn og måtte lige lave en kop kaffe før jeg satte mig til at skrive. Til at starte med gik det ufattelig langsomt, men som historien tog fat, fløj mine fingre hen over tasterne og sendte ord efter ord ind på skærmen, ord blev til linier og før jeg viste af det, måtte jeg redigere, pille fra og lægge til for at holde mig indenfor de 450 ord. Mine hænder rystede en smule, da jeg rakte ud efter musen for at lægge min tekst op på siden. En dråbe af angstens sved fandt vej ned af min ryg, men jeg trykkede alligevel på knappen og åndede lettet ud. Det var gjort, første skridt var taget, det første skridt mod virkeliggørelsen af den drøm jeg havde haft siden barnsben, hvor jeg altid skrev - gik aldrig nogen steder uden blok og pen i tasken.
Drømmen om ikke bare at skrive, men at tage modet til at lade andre læse det, modtage ris og ros, tage det til mig og modnes som historie fortæller.

Efter at have kigget lidt mere rundt på siden, fandt jeg chatten og loggede på for at se om der var nogen på. der var kun nogle få mennesker online, men de tog så godt imod mig, at jeg straks følte mig hjemme.

I går var en dejlig dag, som gør i dag endnu bedre :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vågnede med et smil på læben er publiceret 13/03-2013 15:43 af Anja Olsen (Maratris).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.