Det lykkedes..! Sommerferie..

Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Yephii, jeg er så tilfreds! Afsluttede sidste eksamen, med en karakter jeg vil være bekedt! Fik en lækker 7'er, på baggrund af en svag rapport ellers - men da jeg kunne svare på de spørgsmål de stillede, trak det gevaldigt op på det hele. Lækkert! Gik glad hjem fra skole den dag!

Det nye sted, haveskuret hvor vi bor.. Er forfærdeligt!
Simpelthen forfærdeligt! Der vimses om os konstant, der bliver gloet ind af vinduerne, så vi har glemt alt om retten til at tusse rundt i søndagsoutfit - eller retten til at hive dynen ind i sofaen for at putte videre uden at være iklædt andet en undertøj - for tænk om de lige pludselig stod og gloede ind..!!

Vi blev gjort opmærksomme på et auktionshus fra forsvaret, der ligger umådelig hensigtsmæssigt, i forhold til butikken. Vi spurgte kreditforening til råds - om de kunne nå at regne på sagen, hvilket de mente sagtens at kunne. Så vi hørte...ingenting! Typisk!

Men vi har fået hutlet os til at afgive et bud og er knald hamrende spændte på om/hvad/hvornår vi hører noget..!

Vi har brug for at komme videre, for haveskuret bidrager ikke ligefrem til den gode stemning. Man føler sig overvåget, og hvem har lyst til for alvor at foretage sig noget, når man føler sig overvåget? Vi ville aldrig overlever en omgang BigBrother! Vi ville have brudt ud, længe inden første program endte!

Jeg jobber den hos GC, og er for gangs skyld end bag skrivebordet (det er der noget sjovt i, eftersom jeg nu endelig har sommerferie og langt fra lige så meget brug for skrivebordet nu, som da jeg gik i skole). Det er lækkert at sidde ret op og skrive. Ret ryg.

Hesten. Kunne skrive side op og side nej. Pointen er at det går rigtig godt, mine evner taget i betragtning. Vi får ros både af vores dressur-underviser, og af vores springunderviser, så det er bare skønt! For det går godt. Fremad. Hun er en svær hest, så jeg skal virkelig tænke mig om og ride koncentreret for at det bliver pænt, alle former for sløs straffes prompte. Vi har startet stævner, med succes. 2 er det blevet til, første stævne var ALT farligt og det foregik i rent bakgear. Andet stævne kom vi banen rundt, første gang med 3 stop - anden gang med kun et enkelt stop. SÅ glad!! Så stolt!! Det er ikke professionelt, men det er noget vi har opnået sammen, selv! Vi skal selvfølgelig blive meget bedre, træne meget mere, men det går så ganske afgjort den helt rigtige vej så det er bare fedt fedt fedt!

Høj på happiness..
Slet ikke så ringe endda..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det lykkedes..! Sommerferie.. er publiceret 25/06-2013 20:13 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.