Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 2 måneder siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
9 måneder, 4 dage siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hey dagbog, - Var en der hilste på i dag, - med noget du har en god profil snak, - men da det vist var en "jeg er pige, så jeg venter på du tager initiativ" nu type - og da jeg er en "gør det selv" type...så var det vist det.

i skolen havde jeg lavet det jeg skulle lave, før jeg mødte op til time, - det var kun at få det godkendt. - Så snakkede jeg med læreren om, at jeg måske kan få merit for en praktik periode, fordi jeg har haft det arbejde som jeg har..

Jeg hjalp et par af de unge med deres opgaver, - en par hare..du kender historien om haren..der ikke kan sidde stille, snakker om alt muligt andet, og som ellers ikke laver noget af det der skal laves. En af de ældre mener de burde smides ud, og det ret hurtigt. Jeg snakker en del med ham også..jeg snakker faktisk med alle, - selv om jeg er i den gamle garde, er jeg også i den uge gruppe..det er de andre ældre ikke...så jeg hjalp et par forstyrrende elementer med deres ting i dag,..men, - hey, - jeg har altid været god til at hjælpe...ooh let me tell you something,...nej...

du ved godt, grunden til jeg ikke har villet i mange år..og stadig føler mig snydt ved det...WHO helps me, - nobody. WHO cares, - nobody. que music..."trouble So hard"

Jeg har tandpine i øvrigt, - 2 tænder.. jeg var ved at gå ud af mit gode skin på vej hjemad med toget.. 4 sæder, - 1 sidder og høre musik igennem hans pc, med headset..jeg sætter mig på et sæde, - lige efter mig, kommer 2 ældre kvinder..og sætter sig på de sidste 2 pladser..de spørger om der sidder andre..gætter på det ikke er mig de spørge, for jeg har jo også lige sat mig før dem..og de kigger på ham..der er væk i musikken...de plapre løs..og ham med musikken begynder at synge..højt..ooh god.. - da jeg endelig var hjemme i min by, - kunne jeg sige,..at det endelig var her jeg skulle stå af...håber de fangede den...den var fint pakket ind..værsgo...

Jeg skrev et engelsk rap digt i går..jeg skal have optaget den, med Jesters nådesløse stemme..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mørkt er publiceret 26/09-2013 22:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.