Så blev det fredag igen, igen, igen...

Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
(Fredag)
Jeg troede det var løgn i morges da uret ringede kl 4:54 og mindede mig om, at jeg skulle op indenfor 10 minutter... (Ja klart!!) Jeg tror den blev kvart over før jeg var vågen nok til at sætte mig op. Synes godt nok den er ond, den fredag jeg skal være i Odense kl 8... Og så tænk til vinter, når bilen er dækket af frost... Og det er dobbelt så svært at komme ud af sengen, fordi det er koldt og man er dobbelt så drænet for overskud.... Nå... Én dag ad gangen... Indtil videre går det :)
Skulle lige forbi med Helene hos mormor og morfar først... Hun skulle egentlig have været hos Daniel, men hans bil er i stykker, så det var et større logistisk problem at få hentet hende i går, da hun var ud hos en veninde, hvis hjem bussen ikke kommer i nærheden af... Jeg sagde hun godt for min skyld måtte komme herhjem, men at jeg skulle tidligt af sted, og så var hun overladt til sig selv, fordi Bo også skulle tidligt af sted... Daniel viderebragte budskabet, og det var fint med hende... Indtil hun fandt ud af om aftenen, HVOR tidligt "tidligt" var... Hun havde tænkt det nok var ved 7-tiden, så at jeg skulle køre 5:30 var lidt en streg i hendes regning. Bo skulle også tidligt af sted og aflevere Erik kl 6.30 i børnehaven (dvs. hjemmefra kl 6 ca) og Helene kan ikke lide at være alene hjemme... Så det var godt mormor og morfar ikke havde noget imod at for et morgenvisit :)

Helene har i de sidste tre uger været med i et projekt "farvens form og formens lyd", hvor en musiker og en scenograf har været ude og lave lave en forestilling med de elever fra 2.-4. klasse, der havde lyst. Børnene har selv lavet musiken og handlingen og kostumer... Det var super fedt.... Og tror lige det er sådan noget der er godt for Helene, der godt kan blive lidt rastløs af at sidde med snuden i en bog... Rigtig dejligt, når der kommer sådan nogle ekstraordinære tilbud en gang imellem :)

Så i dag skulle de fremvise... Jeg havde jo hele tiden vidst, at det skulle være i dag, men vi fik først tidspunktet at vide i tirsdags, og jeg måtte så aflyse gruppearbejde i dag... Hvilket passede mig fint... Ville ikke have kunnet nå at læse det alligevel :S
Min mor kom med ned og så det, og jeg fik optaget det hele på Helenes nye skole-i-pad, så Daniel også kan få det at se...
Da det var færdigt skulle vi lige køre min mor hjem, og blev budt på lidt hveder, hvorefter vi ræsede op på biblioteket og printede billetter ud til "min mormors gebis" som vi skal på Ølstykke bibliotek og se imorgen tidlig, og så videre til Eriks børnehave, for at se hvad de har kreeret de sidste 3 uger i deres Ko-projekt... De har selv lavet smør og yoghurt. Tegnet køer, klippet køer, og besøgt en bondegård... Det har været et super fint forløb ;) Tør ikke sige hvor stort indtryk det har gjort på Erik, men når man går ham lidt på klingen og spørger til det med koen, kan han alligevel godt fortælle lidt af det han har lært ;)
Han sov da vi kom derop (han har godt nok også været tidligt oppe), så det første kvarter gik med at få liv i ham... Han var egentlig ikke særlig interesseret i at vise os alle ko-tingene, men ville gerne spise en mad med hjemmelavet smør og et krus med yoghurt... Derudover ville han helst bare hjem :)

Det er dejligt med weekend, men jeg har meget at nå, og meget at læse... Så ved ikke hvor meget weekend jeg egentlig føler det er ... I hvert fald har jeg tænkt mig med god samvittighed at slappe af i aften...
På søndag skal vi ned og se huset igen, og så skal jeg på helsemesse med Lene bagefter (vi har aftalt det sådan med forbehold for at jeg kan aflyse hvis det kokser i mit hovede... lige nu tror jeg godt jeg kan overskue det, men jeg må vist først og fremmest tage én dag ad gange :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så blev det fredag igen, igen, igen... er publiceret 27/09-2013 17:39 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.