opdatering
Michala Esch...
17 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
6 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
4 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
5 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
1 år, 7 måneder siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
3 år siden
Ja, som sagt så har mit liv ikke været nemt, men jeg beklager mig ikke, nej jeg er taknemmelig for de ting jeg har i mit liv!
Jeg vil ikke bytte mit liv for noget, jeg får dog tit at vide at hvis folk havde oplevet det jeg havde, ville de være fucked up på stoffer og langt ude. Jeg har dog valgt at se på det her som en chance i mit liv, at rette op på der hvor andre fejlede.
Mit liv skal ikke spildes, og jeg har været ked af det nok!

Her er lidt af min historie om hvad der er sket for mig på det sidste.
Jeg mødte her for ca. 2 og 7 måneder siden den her fantastiske dreng som fik mig fra at gøre dumme ting. Den her dreng blev min kæreste indtil for 3 måneder siden, og at skulle slå op med ham har været mit livs sværeste valg!
Han har gjort så meget for mig, og ord kan ikke beskrive hvad han betød.
Der har dog været komplikationer i vores forhold som indebar en svigermor fra helved. Hun har ødelagt alt for den dreng, og det er ikke bare en overdrivelse! Det er alt! Hun har gjort ham usikker, bange og uselvstændig! Hun er overklistret hønemor der ikke tør klippe den forbistrede navlestreng! Hun skulle gøre alt for ham 24/7, drengen var ikke en skid selvstændig og hun var en høg over ham hele tiden. Hun ringede 3-5 gange på en dag, PÅ EN DAG... Det et bare lidt af det hun var... Hun har så også svinet mig til flere gange uden jeg har gjort noget for at sige noget igen, af alt respekt for kæresten. Hun kører psykisk på en konstant på en.
Jeg skal nok engang forklare mere i detaljer hvad hun har gjort, men ikke her, det her er kun forklaring.

Hun er den største grund til at vi gik fra hinanden, jeg vil dog ikke gå i detaljer da jeg ikke bager den nag. Jeg har intet tilovers for hende eller min eks'es familie. Kort og godt den måde dråben faldt på var at min eks'es bror næsten overfaldte mig fordi jeg ikke kan lide svigermor. Det var på eks'es 18 års fødselsdag hvor hans mor simpelthen ikke kunne lade ham være for en aften og skulle ødelægge alt for ham! Jeg blev så sur og blev nød til at gå ud i vrede. Broren overhørte mig være sur på hende.
Jeg blev så ked af det, ikke over det med broren men bare det at min eks bare stod der, uden at gøre noget, uden at sige noget for at forsvare mig.
Det var dråben for mig, og det forhold fik en ende. Jeg har den følelse indeni at jeg har brug for at være den svage for en gangs skyld. Jeg har skulle være stærk hele mit liv blandt alkoholiserede og stabile forældre. Min far ser jeg ikke mere, og min mor har det med at falde i engang imellem. Jeg bebrejder hende ikke for hun prøver virkelig for min skyld. Derfor har jeg brug for at kunne slippe mine parader og for en gangs skyld være den svage.
Derfor har jeg været eftertænksom over om jeg overhovedet ville kunne finde noget igen. Så dukker den her fantastiske fyr op, som viser mig jeg kan være svag og blive elsket.
Problemet er min eks.
Han kan ikke tåle den nye i mit liv og det såre mig så inderligt. Min eks betyder jo alverden for mig og også hans mening. Han har jo været sådan en stor del af mit liv og pt er han så psykisk ustabil at han kan knække hvert sekund. Til min sorg lader han det gå ud over mig.
Jeg har bare gjort så meget for ham, fundet mig i for meget! Især fra ham og hams mors side, Nu må jeg tænke på mig selv og den her ene gang være selvisk, selvom det ikke er i min natur.

Mit liv er noget lort, men denne gang må jeg følge mit hjerte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det rigtige valg? er publiceret 29/10-2013 20:13 af DarkParadise.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.