Flytning og eksamenslæsning... Not!

Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
10 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
(Natten mellem tirsdag og onsdag)
Ja, så fik jeg igen brug for en lille pause fra opgaveskrivning... Skal aflevere opgave på fredag i lyrik (skriver om Shakespeare's sonet 127 og må sige jeg faktisk synes det er spændende, omend lidt svært at strukturere min opgave ordentligt)...
Og fredag er da ganske vist ikke lige rundt om hjørnet, så i teorien burde det kunne når... Meeeen:
Vi er jo flyttet her imellem jul og nytår (det er så fedt endeligt at have lidt plads omkring, selvom det meste dog står i rod og kaos og flyttekasser, fordi vi stadig mangler nogle møbler og formentlig skal af med de fleste af de møbler vi har i forvejen, så følelsen af mere plads har ikke slået mig så vildt endnu)... Flytning er tidskrævende... og altid lidt mere tidskrævende end man lige i forvejen havde forestillet sig... Ja, i hvert fald for mig. Derfor har jeg fra jeg var oppe til sidste eksamen d. 18. december og til jeg modtog en opgaveformulering i fredags fået læst sådan cirka 100 sider af et pensum på ca 1500 sider... Derudover har jeg så fået det officielle eksmensskema for de to mundtlige jeg skal til sidst i måneden; de lyder på eksamen d. 17. og d. 24 januar, jeg havde ellers lidt uofficielt fået lovning på d. 20. og d. 28. Det giver mig så kun en uge til at læse op på hele pensum i hvert af fagene.
Derfor vil jeg mere end meget gerne være færdig med min opgave i nat, så jeg kan koncentrere mig lidt om at læse op til de mundtlige eksaminer.
Hvis det går godt alligevel passer det mig sådan set udmærket at datoerne er flyttet, for Bo har fødselsdag d. 26., og det ville være rart at kunne slappe af og fejre ham i stedet for bare at sidde med panikstress og snuden i en bog... Han bliver 30 år, så det skal jo virkelig fejres!
Jeg har også skruet mine forventninger helt ned mht de mundtlige eksaminer... Det har været et semester fuldt af alt muligt andet, i forbindelse med at finde hus og låne penge (og min tand der har været smertende), så det har været svært at nå at læse det hele (en bedrift der i forvejen er næsten umulig - det med at nå det hele), og læseferien har jeg allerede været inde på, så jeg vil spare jer for gentagelsen ;) Derfor prøver jeg virkelig at overbevise mig selv om, at alt, der er bestået er ok... Det er det jo også på sin vis... Men jeg tror stadig et 02 ville være et ordentligt hak i min litterære selvtillid... Jeg prøver (med meget god succes egentlig) at tænke positivt på det, det virker ok, og giver (trods alt) en form for ro i maven... Det skal sgu nok gå... Fordi det er det nødt til...

Jeg ville egentligt gerne have skrevet en masse om hus, men tror min pause har varet længe nok nu... må fortsætte på min opgave... Suk!

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flytning og eksamenslæsning... Not! er publiceret 08/01-2014 03:58 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.