10 år siden

Giver mening

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Da vi overtog huset i 1996, hang der et billede på 70X70 cm. Billedet har en mørk grå baggrund, med et lysere gråt klæde der på billedet er sømmet fast. I dette klæde fremstår et halvt kvindeansigt! Billedet er blevet flyttet rundt i huset, som fast inventar uden tilholdssted! Altid gemt lidt væk i rum vi ikke brugte så meget. Kan ikke forklare hvorfor jeg ikke har skilt mig af med den, men den må jeg havde sagt mig noget, som jeg indtil nu ikke har været bevist om!

I forbindelse med at vi indrettede det nye soveværelse, manglede der et eller anden på den ene væg! Kunne ikke rigtig finde noget, så det gamle billede kom op!! Nu er den det første jeg ser om morgen, samt det sidste når jeg går i seng! Symbolet af det halve kvindeansigt, har på en eller anden måde "talt til mig" som jeg ikke har prøvet med et billede før! Jeg fortolker det på den måde, at jeg har et lyst og et mørkt sind. Det lyse som fremstår, og det mørke der helst skal gemmes væk! Erkendelsen af at jeg til tider har to sider - har gjort det meget nemmere at være mig! Er blevet bedre til at fornemme hvornår jeg har bolden på banen, eller sidder på bænken!

Har aldrig forestillet mig, at være portræt på min væg!

Ps. Der er på latin skrevet "Per aspera ad astra" på billede - hvilket betyder noget i stil med " af strabadser til stjernerne".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Giver mening er publiceret 27/02-2014 21:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.