Nede

Luftforandring.
Neola
1 år, 1 måned siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg vågnede klokken 5, - og fik opdateret min ansøgning og sendt den ud, gik i seng igen..vågnede som altid ved lyden af en bakkende lastbil. De er jo i gang med at renovere en blok ved siden af.

Jeg tog en Is med hjem til de gamle i går, - men må hellere se efter noget til fars dag også.

Jeg er bare så træt og nede, - mangler energi, og ser min drøm som håbløs. Alt kunne ha været anderledes, - men jeg er løbet tør for muligheder. Selv om der var, så er der alligevel ingen, - jeg kender dem.

en eller anden udlænding har ringet til mig nu et par gange, - der bliver spurgt efter mig. noget siger mig, at det er en der vil prøve at snyde penge fra folk..plejer aldrig at tage telefonen alligevel. - men skal se, om der står intet nummer.

I sence an attack..

14:19 - jeg har så meget jeg skulle ha lavet, men jeg kan bare ikke. mine tanker dræner mig lige nu..Jeg er skuffet, og passiv vred over folk..jeg ved, at hvis jeg ikke gør noget så ser det slemt ud, men det ville også fjerne mig fra alt. jeg ved mine forældre,..men, der er intet andet..og det er ikke nok for mig.

Jeg nående lige over for at købe lidt ind til aftensmad, - og en deo til min far. - demonstrativt, da det er det mest hjerne lamme man kan give..men gode ideer får man ikke til 1 fastsat dag, - det skal komme som en tanke i hverdagen i stedet..sådan lever jeg!

min storetå gør stadig ondt..men jeg har en længere fysisk ting ved lægen den 10. så venter med at snakke om det igen, til den dag. jeg er bare så træt...ååh, suk..det regner udenfor såvel som indenfor..

jeg har fået sendt til 2 i dag, - venter med nr 3 og 4 til i morgen..

mit liv er en ensom rejse, der er vist igen med..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nede er publiceret 04/06-2014 10:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.