Onsdag, 24.09. Humør-sten

Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
3 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
7 år siden
Er lige kommet hjem fra skole. Onsdag er ugens helligdag. Jeg møder altid 10.10 og har fri 14.10 om onsdagen. Det er dejligt. Sidder ved spisebordet og har lige spist en mælkesnitte efterfulgt af en anden.

Jeg elsker mælkesnitter i perioder og er generelt begejstret for 'Kinder', men det kommer til mig i perioder.. som så meget andet.

I dag havde jeg besluttet at tage en bog med til pigen, der lider af kærestesorger. I bogen havde jeg lagt en lille seddel ind på en vilkårlig side. Jeg gav den til hende med det samme, og hun blev glad for tanken. Hun tager faktisk det hele ret cool og på sin egen måde. Vi snakkede lidt om det i det store frikvarter og hun hev lige pludselig en masse små "humør-sten" frem. Stenen var blanke og i forskellige farver, hun viste stolt en stor og lyserød sten frem, som hun havde sovet med i sin hånd i nat. Hun fortalte også, at hun var mødt en time tidligere bare for at se på mennesker og ikke føle sig alene (se det forstår jeg bedre). Vi blev begge enige om, at vi hver i sær tackler og bearbejder sådan nogle følelser på hver vores måde.

Må virkelig erkende, at jeg ikke er i et særligt farvestrålende humør. Mandagens turbulente humør rutchebanetur har ikke lagt sig endnu, suuuk! Så det er mildest talt rigtig irriterende, at skulle befinde sig i en stor menneske-masse og have ligegyldige samtaler (læs: fucking irriterende smalltalk samtaler konstance) med mennesker, der ikke siger mig det helt store.

Hmm.. kunne virkelig godt bruge nogle humør-sten ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Onsdag, 24.09. Humør-sten er publiceret 24/09-2014 15:52 af perverterettankespind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.