Mandag, 22.09. Mandags humør som en rutchebanetur!

Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Starter dagen med min sædvanlige morgenrutine. Står op, sætter vand over til min nescafe, morgen pisser, sprøjter vand i hovedet, går ud i køkkenet, tager en stor glaskop fra skabet, afmåler en halv tsk. sukker, tilsætter derefter to tsk. nescafe, hælder vand i glaskoppen, går ned i min læder barberstol, åbner kældervinduet, tænder en cigaret.
Skiftevis tager jeg et hvæs og en slurk kaffe, når processen er færdig sætter jeg noget musik på. I dag valgte jeg bare at høre P3. Gør mig klar og tager toget kl. 09.28, da jeg skal møde kl. 10.10.

I toget sætter jeg mig og læser to sider jeg mangler af en lektie. Står ud på perronen og går over på bagerste spor. Der er 6 minutter til mit næste tog går. Tænder en smøg.. lige indtil jeg bliver forstyrret af en undercover-DSB-billetkontrollør, der lige skal gøre mig opmærksom på, at man altså ikke må ryge på perronen mere. Jeg får fremstammet et pænt "Okay, det skal jeg nok lade vær' med så". Slukker cigaretten.

Tænker følgende om situationen:
1. Hvorfor skal hun pointere det, når hun er ansat til at tjekke billetter undercover?
2. Hvorfor er hun ikke sødere og mere konstruktiv i sin måde at tage kontakt til mig på?
3. Hvorfor skal DSB bestemme det? Så bestemmer de også, at deres egne medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden (som jeg ved kan være ret lang i længden)? (læs: jeg sympatiserer med de rygende medarbejdere og IKKE undercover-kontrolløren)
4. RØVABE!

Inden da er en SMS tikket ind fra A og der står "Vil I komme til vafler efter skole??" og sender en SMS retur med teksten: "Ha ha, det kan du bide spids på. Jeg har fri kl. 16. Jeg skal nok bare hjem og passe mine lektier på et tidspunkt".

Jeg ankommer på skolen kl. 10.02 og kan ikke finde min gode klassekammerat S. Sender en SMS "Hvor er du?" og tjekker lige Lectio (online skema). Til min store frustration står der gudhjælpende at mine to første timer er aflyst, hvilket de ikke var i går! Jeg kan nu mærke en kæmpe frustration vokse sig større. Inden jeg har set mig om er jeg stormet ind på kontoret og skælder de stakkels og meget søde kontordamer ud. De forstår min situation, da de ved jeg kommer "langvejs" fra. De er ligesom mig meget undrende over, at jeg ikke har modtaget en SMS i god tid, hvor der skulle være informeret om aflysningerne. Jeg får hældt min galde udover dem og nogle klassekammerater som jeg møder på min vej.

Går ned på biblioteket og vil printe min engelsk stil ud, så jeg kan aflevere den. Derudover beslutter jeg også lige at printe min dansk stil ud, så jeg kan rette den inden afleverings deadline i aften. Så er der satme ikke noget sortblæk i printeren og får slynget noget mere galde op.

Går vred op på første sal. Printer min engelsk og dansk stil ud. Går ned og afleverer min engelsk stil i min lærers dueslag. Skrider ned og fanger et S-tog mod Nørrebro station. Toget ankommer med det samme (ét af dagens højdepunkter).

Sætter mig ind og trækker vejret dybt (læs: beslutter mig for at komme i bedre humør) indtil jeg fem minutter inde i togturen bliver afbrudt i min humør-fredsproces. En dame vælger at hive sin madpakke frem, der består af laks. Jeg elsker laks, men i det øjeblik HADER jeg det! Hvem kan finde på at tage sin madpakke frem i et pakket rum med mennesker? Så hele kupen lugter af gammel fiske madpakke. Det er nok én af de eneste ting som jeg hader ved mine daglige togture (næst efter forsinkelserne selvfølgelig) !!!

A er informeret om, at jeg kommer før tid. Ved hun er i bad, så går lige i Føtex for at lure og købe en blød pakke blød Marlboro Gold. Det første som strejfer mit syn er en masse roser. Et bundt koster kun 6 kr. og det er virkelig billigt!!! På trods af at de er lidt medtaget. Beslutter mig hurtigt for at købe to bundter med til A. I lørdags bemærkede jeg nemlig, at hun havde nogle gamle visne roser stående på hendes værelse. Synes godt de kunne blive udskiftet med nogle friske.
Får købt to bundter roser og en pakke blød Marlboro Gold. Går hjem til A og ankommer selvfølgelig mens i hendes badning, men det havde jeg også regnet med.

Det bliver en hyggelig formiddag, middag og eftermiddag hos A med vafler, en chili con carne rest som jeg havde medbragt, en tur på biblioteket, lidt serie kiggeri og så besluttede jeg mig også for at tage hjem.

Nu har jeg lige spist hjemmelavet fiskefileter og NYDT duften af fisk. Skal til at rette min dansk stil og aflevere den på Lectio. Derefter skal jeg lige ha' indhentet noget samfundsfag, og så skal jeg også på hovedet i seng.

Stof til eftertanke..
Kan hele mit humør som mest af alt afspejlede en nervepirende rutchebanetur i dag måske skyldes periodesovs? (læs: menstruation) Og hvorfor holdt mit horoskop ikke stik i dag?? (sagde jeg ville have kontrol over dagens begivenheder og være overlegen i situationen, samtidig med mit kærlighedsliv ville være i topform).

Hmm... men det var jo også inden klokken slog 10.02, og jeg stadig sad i toget. VIRKELIGHEDEN var bare en anden da klokken ramte 10.02 og rutchebaneturens nedtur kickstartede min dag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag, 22.09. Mandags humør som en rutchebanetur! er publiceret 22/09-2014 20:15 af perverterettankespind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.