Mandag, 22.09. Mandags humør som en rutchebanetur!

Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Starter dagen med min sædvanlige morgenrutine. Står op, sætter vand over til min nescafe, morgen pisser, sprøjter vand i hovedet, går ud i køkkenet, tager en stor glaskop fra skabet, afmåler en halv tsk. sukker, tilsætter derefter to tsk. nescafe, hælder vand i glaskoppen, går ned i min læder barberstol, åbner kældervinduet, tænder en cigaret.
Skiftevis tager jeg et hvæs og en slurk kaffe, når processen er færdig sætter jeg noget musik på. I dag valgte jeg bare at høre P3. Gør mig klar og tager toget kl. 09.28, da jeg skal møde kl. 10.10.

I toget sætter jeg mig og læser to sider jeg mangler af en lektie. Står ud på perronen og går over på bagerste spor. Der er 6 minutter til mit næste tog går. Tænder en smøg.. lige indtil jeg bliver forstyrret af en undercover-DSB-billetkontrollør, der lige skal gøre mig opmærksom på, at man altså ikke må ryge på perronen mere. Jeg får fremstammet et pænt "Okay, det skal jeg nok lade vær' med så". Slukker cigaretten.

Tænker følgende om situationen:
1. Hvorfor skal hun pointere det, når hun er ansat til at tjekke billetter undercover?
2. Hvorfor er hun ikke sødere og mere konstruktiv i sin måde at tage kontakt til mig på?
3. Hvorfor skal DSB bestemme det? Så bestemmer de også, at deres egne medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden (som jeg ved kan være ret lang i længden)? (læs: jeg sympatiserer med de rygende medarbejdere og IKKE undercover-kontrolløren)
4. RØVABE!

Inden da er en SMS tikket ind fra A og der står "Vil I komme til vafler efter skole??" og sender en SMS retur med teksten: "Ha ha, det kan du bide spids på. Jeg har fri kl. 16. Jeg skal nok bare hjem og passe mine lektier på et tidspunkt".

Jeg ankommer på skolen kl. 10.02 og kan ikke finde min gode klassekammerat S. Sender en SMS "Hvor er du?" og tjekker lige Lectio (online skema). Til min store frustration står der gudhjælpende at mine to første timer er aflyst, hvilket de ikke var i går! Jeg kan nu mærke en kæmpe frustration vokse sig større. Inden jeg har set mig om er jeg stormet ind på kontoret og skælder de stakkels og meget søde kontordamer ud. De forstår min situation, da de ved jeg kommer "langvejs" fra. De er ligesom mig meget undrende over, at jeg ikke har modtaget en SMS i god tid, hvor der skulle være informeret om aflysningerne. Jeg får hældt min galde udover dem og nogle klassekammerater som jeg møder på min vej.

Går ned på biblioteket og vil printe min engelsk stil ud, så jeg kan aflevere den. Derudover beslutter jeg også lige at printe min dansk stil ud, så jeg kan rette den inden afleverings deadline i aften. Så er der satme ikke noget sortblæk i printeren og får slynget noget mere galde op.

Går vred op på første sal. Printer min engelsk og dansk stil ud. Går ned og afleverer min engelsk stil i min lærers dueslag. Skrider ned og fanger et S-tog mod Nørrebro station. Toget ankommer med det samme (ét af dagens højdepunkter).

Sætter mig ind og trækker vejret dybt (læs: beslutter mig for at komme i bedre humør) indtil jeg fem minutter inde i togturen bliver afbrudt i min humør-fredsproces. En dame vælger at hive sin madpakke frem, der består af laks. Jeg elsker laks, men i det øjeblik HADER jeg det! Hvem kan finde på at tage sin madpakke frem i et pakket rum med mennesker? Så hele kupen lugter af gammel fiske madpakke. Det er nok én af de eneste ting som jeg hader ved mine daglige togture (næst efter forsinkelserne selvfølgelig) !!!

A er informeret om, at jeg kommer før tid. Ved hun er i bad, så går lige i Føtex for at lure og købe en blød pakke blød Marlboro Gold. Det første som strejfer mit syn er en masse roser. Et bundt koster kun 6 kr. og det er virkelig billigt!!! På trods af at de er lidt medtaget. Beslutter mig hurtigt for at købe to bundter med til A. I lørdags bemærkede jeg nemlig, at hun havde nogle gamle visne roser stående på hendes værelse. Synes godt de kunne blive udskiftet med nogle friske.
Får købt to bundter roser og en pakke blød Marlboro Gold. Går hjem til A og ankommer selvfølgelig mens i hendes badning, men det havde jeg også regnet med.

Det bliver en hyggelig formiddag, middag og eftermiddag hos A med vafler, en chili con carne rest som jeg havde medbragt, en tur på biblioteket, lidt serie kiggeri og så besluttede jeg mig også for at tage hjem.

Nu har jeg lige spist hjemmelavet fiskefileter og NYDT duften af fisk. Skal til at rette min dansk stil og aflevere den på Lectio. Derefter skal jeg lige ha' indhentet noget samfundsfag, og så skal jeg også på hovedet i seng.

Stof til eftertanke..
Kan hele mit humør som mest af alt afspejlede en nervepirende rutchebanetur i dag måske skyldes periodesovs? (læs: menstruation) Og hvorfor holdt mit horoskop ikke stik i dag?? (sagde jeg ville have kontrol over dagens begivenheder og være overlegen i situationen, samtidig med mit kærlighedsliv ville være i topform).

Hmm... men det var jo også inden klokken slog 10.02, og jeg stadig sad i toget. VIRKELIGHEDEN var bare en anden da klokken ramte 10.02 og rutchebaneturens nedtur kickstartede min dag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag, 22.09. Mandags humør som en rutchebanetur! er publiceret 22/09-2014 20:15 af perverterettankespind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.