Døden har en årsag.

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
Hej dagbog, - engang imellem synes jeg folk og kvinder kan være noget så irreterende at høre på. sjovt nok, når jeg skriver det til dig dagbog, - så er jeg altid nød til at sige, at der selvfølgelig også kan være mænd derude der...But i dont deal with them! ok..!

Måske er det bare tendensen i samfundet. først, - folk ser alt for lidt på, hvad der kan blive, og alt for meget på, hvad der er.

fjolser har tit sagt, at andre mennesker ikke kan gøre mig lykkelig...Nå, - men hvis den eneste grund til, at jeg er ulykkelig er, at jeg er alene..så hænger det jo ikke sammen! Hvis den eneste grund er, at 1 (et) eneste enkelt individ, kunne bevise, at der faktisk er en der kan elske mig! - Its that easy...men folk Failer, fordi de ikke forstår det.

ja men der er mere i forhold..siger folk der har forlist et, og nu måske endelig forstår det jeg har vidst altid, at man kun kan få sådan et til at hænge sammen rigtigt, hvis man plejer det, og giver hinanden plads også holdnings mæssigt.color me wrong, but, if you dont let me prove myself..then you fail..not me.

- og i dag, hjalp jeg så en ipad forskrækket kvinde..(hele hendes klasse var med, piger som drenge) - jaaaaa men computer er bedre til det...stop med at snakke! programmet findes også til computeren..så inden du disker op med en retorik om, at ipaden ikke kan det ene og det andet..så lyt, - og tag ja hatten på..så kan man sige noget bagefter, hvis ens krav ikke blev opfyldt.

og at først skulle debatere, at IT ikke er noget fanden har skabt...trækker sgu tænder ud..som en sindforvirret pige engang påstod i ramme alvor.

heh, jeg burde nok ha lyttet til printeren igår...og sagt ok, ok..jaaa...og når kvinden der hentede mig, fordi printeren ikke kunne skrive ud..kiggede underligt på mig..skulle jeg så ha sagt...den siger den ikke har mere papir..der står iøvrigt lige der! :) hehehe.. but that dosent make me great at it..it just proves i got eyes in my head..og lysten til at bruge dem...hehehehe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Døden har en årsag. er publiceret 22/10-2014 18:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.