Konfirmation
Hanna Fink (...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
1 år, 11 måneder siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
4 år siden
De første år
Camilla Grub...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
6 år siden
Biltur fra helvedet...
Kianna Kitte...
2 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
11 år siden
Fugle hviskeren til undsæ...
Kianna Kitte...
6 måneder, 18 dage siden
virkelighedsflugt
Ida Hansen (...
1 år, 6 måneder siden
Hey dagbog, - jeg er rystet! - jeg har lige udsendt denne besked offentlig på fjæs. - ca, redigere den lige, for at få lidt flere detaljer med.

"Jeg kommer fredelig ud af min opgang , og bliver hevet hårdt i armen, af en mand der siger han kommer fra politiet..og vil trække mig ind i opgangen igen. Da jeg spørger om et skilt, svare han ikke på det, og dette må betragtes som, at han ikke vil vise skilt. Familien får derfor ringet til politiet bagefter, der ikke med det samme kan oplyse om disse 2 mænd virkelig kom fra politiet. Det viste sig først langt senere, at det gjorde de nok.

I situationen spørger de mig så, om jeg har noget ulovligt på mig, - Hvem fanden tror de jeg er! Jeg drikker ikke engang, - også spørger de MIG!? anyway man skal fandme ikke tage fat i mig hårdt, også ikke vil vise legimitation.

Politiet viste sig der fra sin RØVHULS side! Skam Jer. sådan får man uskyldige borgere til at hade jer! selv et skildt giver ikke rettigheder til at optræde som svin overfor uskyldige!" - som jeg så det, var det 2 mænd der udgav sig for at være politi, hvoraf den ene, ham der trak hårdt i mig..tager jeg som et overfald!"

så langt er vi som samfund nået, hvor those that should be good guys, act like criminals.

20:44 - har tænkt mere over det, - spørgsmålet, om jeg havde noget ulovligt på mig.Dette spørgsmål må have været et forsøg på at undgå at vise legimatation, ved dengang at virke mere politi agtig...for ellers tænker jeg, at vedkommede ikke har nogen særlig intilligens...folk med så mange kilo på sidebenene, er sjældent narkomaner! prototypen er nok nærmere en ranglet mand/kvinde..da de tit ikke spiser så meget..men finder stof vigtigere..hmmm, -
j

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overfaldet er publiceret 04/11-2014 19:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.