19-03-17
Hannah White...
3 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
5 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
3 år siden
7
Halina Abram...
2 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
3 år siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Der er bare noget med nat...
Kianna Kitte...
2 år siden
The same old storie
Julia Stampe
2 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
3 år siden
Hey dagbog, - jeg er rystet! - jeg har lige udsendt denne besked offentlig på fjæs. - ca, redigere den lige, for at få lidt flere detaljer med.

"Jeg kommer fredelig ud af min opgang , og bliver hevet hårdt i armen, af en mand der siger han kommer fra politiet..og vil trække mig ind i opgangen igen. Da jeg spørger om et skilt, svare han ikke på det, og dette må betragtes som, at han ikke vil vise skilt. Familien får derfor ringet til politiet bagefter, der ikke med det samme kan oplyse om disse 2 mænd virkelig kom fra politiet. Det viste sig først langt senere, at det gjorde de nok.

I situationen spørger de mig så, om jeg har noget ulovligt på mig, - Hvem fanden tror de jeg er! Jeg drikker ikke engang, - også spørger de MIG!? anyway man skal fandme ikke tage fat i mig hårdt, også ikke vil vise legimitation.

Politiet viste sig der fra sin RØVHULS side! Skam Jer. sådan får man uskyldige borgere til at hade jer! selv et skildt giver ikke rettigheder til at optræde som svin overfor uskyldige!" - som jeg så det, var det 2 mænd der udgav sig for at være politi, hvoraf den ene, ham der trak hårdt i mig..tager jeg som et overfald!"

så langt er vi som samfund nået, hvor those that should be good guys, act like criminals.

20:44 - har tænkt mere over det, - spørgsmålet, om jeg havde noget ulovligt på mig.Dette spørgsmål må have været et forsøg på at undgå at vise legimatation, ved dengang at virke mere politi agtig...for ellers tænker jeg, at vedkommede ikke har nogen særlig intilligens...folk med så mange kilo på sidebenene, er sjældent narkomaner! prototypen er nok nærmere en ranglet mand/kvinde..da de tit ikke spiser så meget..men finder stof vigtigere..hmmm, -
j

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overfaldet er publiceret 04/11-2014 19:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.