julen 2013
Frode Lindtn...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
Luftforandring.
Neola
4 måneder, 5 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Jeg bliver nødt til at være ærlig og sige at jeg savner en kæreste. Det er ikke de der traditionelle ting, jeg savner. Børn og bryllup. Det er ikke det. Jeg savner mere én, der trækker vejret ved siden af mig. Lyden af et andet menneskes teske på bunden af en kaffekop.

Men man skal på den anden side også huske, at lyden af et andet menneskes teske på bunden af en kaffekop sjældent kommer alene. Der er andre lyde. Selv vokse mænd spiller Playstation eller kører på noget så fjollet som longboards. Nogle gange går de med kasket. Der er en hårfin balance mellem interessant , wannabe og direkte fjollet.

For en måned side mødte jeg en mand på Byens Kro. Jeg så ham allerede, da han kom ind. Han var grå i tindingerne, men havde en postkasserød kasket på. Hans øjne fra virkelig flotte. Nærmest frække eller farlige ligefrem. Jeg fandt ham på Tinder i går og blev overrasket over, at han var 47. I mit hoved kaldte jeg ham Lillebror Ost. I dag skrev han så en besked til mig. Jeg er tiltrukket og frastødt på samme tid, så jeg ventede med at åbne beskeden. Jeg var spændt på om han havde afsløret i beskeden, at vi allerede har mødtes før. Jeg trak det ud med at åbne den besked. Tog til en yogatime først. Endelig åbner jeg og ser, at han bare har skrevet 'Hej Neon' efterfulgt af en smiley med solbriller, et glas rødvin, et jordbær og en palme. Lillebror Ost alright. Nå, har svaret ham nu. Skriver også lidt med en anden sød en, som jeg skal mødes med på onsdag. Han er 35, så mere min alder, og han skriver nogle både søde og sjove beskeder. Nu må vi se, ligeså hurtigt det er at matche på Tinder ligeså hurtigt forsvinder folk ud i æteren igen.

Men Lillebror Osten har sin tiltrækning. Der er et eller andet ved ham. På den anden side er han bare SÅ indre by-agtig. Sådan midaldrende kunstner/musiker/DJ/kreativ type, som finder på at farve sit hår og gå med kasket. Men jeg har på fornemmelsen, at han godt kunne være lidt interessant.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lillebror Ost er publiceret 09/11-2014 23:37 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.