Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
Da jeg stod op spurte Claus "hvor vågen er du?". Plejer gerne at være fri for tiltale den første time, men fornemmede at der var noget ekstra ordinært! Det var der så også! Futte havde hentet 2 af vores specielbørn og var begyndt at køre fra adressen, da en kvinde bakkede ind i bilen. ! I første omgang var det vigtigste om der var sket personskade-hvilket der heldigvis ikke var, og derefter besigtige skaderne. Jeg kan ikke huske hvad der specifikt skete med kvindens bil - hvilket jeg også er ligeglad med, men vores blev godt medtaget! Det gik ud over begge højere døre, dørstolpen, bagskærm og kofanger. Modpartens mand ringede hertil i dag, og heldigvis var det Claus der tog den? Han påstod at Futte havde kørt for stærkt. For det første var han lige sat i gang, og for det andet er området fyldt med indsnævringer, beton søjler og vejbump, så det er umulig at køre med høj hastighed. Efter mandens beskyldning/påstand fik gemalen en sund kulør i kinderne! Sagde til ham, at hvis det var deres holdning så tog vi den hele vejen, men det kunne måske være at problemet var at de havde en høj selvrisiko? Det fik manden til at blive meget stille i telefonen! Skaden er meldt til forsikringen, og så må vi tage den derfra.

For mange år siden havde jeg også en påkørsel i højere side. Jeg køre bag en bus der som jeg skal have et venstresving ved et T-kryds. Umiddelbart efter skal bussen have et højere sving, og jeg ligeud. Fornemmer en bil da jeg passer bagenden af bussen., og når at tænke " det her går galt". Registrer helleanlægget på min venstre side, og vurderede om jeg skulle trække over mod den og blive flænset i min side, eller holde fast og blive påkørt. Jeg valgte det sidste! Det skete heldigvis kun materiel skade, og jeg fik den ældre mand der førte bilen til at følge efter mig hjem til min daværende arbejdsgiver, alias min far. Da jeg fortalte hvad der var sket, påstod den ældre herre at jeg havde kørt for stærkt. Puha det var godt at det ikke var mig der var i hans træsko. Der skulle meget til at få min far gal, men lige der blev han. For det første befandt jeg mig bag en bus der skulle dreje to gange, og derfor var farten lav. For det andet havde han ikke orienteret sig om der kom nogen efter bussen, og så havde han ikke overholdt hans ubetingede vigepligt, samtidig med at han passerede en cykelsti. Selv om det var træls, så var det bedre at han ramte mig frem for en cyklist. Modparten ende at påtag sig skylden.

Har fået en ny hobby! Holder øje med en side på Facebook hvor folk giver ting væk. Har efterhånden fået en del som jeg er rigtig glad for, og har også selv bidraget. Har dog haft en dårlig oplevelse! Havde sagt ja til en pose med strømpebukser, leggings og alm strømper. Da jeg kom hjem var både strømpebukser og leggings fuld af huller. Tror at der var omkring 30 + strømper - hvoraf der var et par der passede sammen! Nåå ja så var der for ikke at glemme 4-5 uvaskede trusser. Endte med at smide det hele ud! Plaster på såret, så har jeg fået 4 pæne tasker i dag - hvoraf den ene er en pæn DogG.

Må hellere gå løftet min dertil indrettet og være lidt huslig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke igen er publiceret 11/08-2015 17:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.