20 år siden

Dejlige, rolige dage....

Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagene går jo bare stille og roligt.. Peter og hans tommelfinger rekreerer sig stadig her hos mig - dejligt..! Det har givet mig en helt anderledes ro indeni, at Peter bare er her, så selv om det nok er sundt at savne, er det nu også rart at være fri for det.

Jeg har faktisk også fået lidt ro med tankerne om fremtiden, behandlinger, skyldfølelser m.m., Jeg tænker ikke så meget på det mere, men trives ganske godt med de behandlinger og klienter, der er i min hverdag. Jeg lever vist bare i nu'et, og det er helt OK
Engang i foråret var jeg så letsindig at sige ja til at være med på en lokal forbruger-messe i november måned. Det er jo ved at nærme sig nu, så jeg er begyndt at planlægge det lidt, prøve at finde ud af, hvordan jeg vil ha' min stand indrettet osv. Det skal nok blive sjovt, og et eller andet skal der jo nok komme ud af det, forhåbentlig både gode oplevelser og nye klienter...!

I den kommende weekend tager Peter og jeg turen til København. Min datter Irene har fødselsdag i næste uge, og så vil jeg bare så gerne besøge hende. Min ex-mand ville aldrig med på tur til børnene, så det er absolut noget jeg nyder nu, selv at kunne bestemme om jeg har lyst til at besøge pigerne eller ej - og at Peter så har lyst til at tage med mig denne gang, er jo bare skønt.
Vi skal forøvrigt derover igen i efterårsferien, fordi min ældste datter, Annie, har inviteret både os og Peters 3 børn til at bo hos hende et par dage, mens vi undersøger byens seværdigheder lidt. Jeg bliver så glad, når jeg også mærker accepten fra mine piger på den måde.

Ellers sker det vist ikke så meget - jo, der er en del bryllupssnak efterhånden. Min ene tvillingedatter skal jo giftes i starten af december med sin udkårne, så der skal jo også lidt planlægning til. De to unge mennesker vil så gerne selv klare det hele, og det skal de bestemt også ha' lov til, men jeg tror, der er brug for os "gamle" i baggrunden til at ha' lidt hånd i hanke med det hele. Peter og jeg besøgte svigersønnens forældre forleden aften, og det var vældigt hyggeligt, så det er bestemt et par dejlige mennesker, vi skal til at arbejde lidt sammen med nu omkring brylluppet. Det skal nok gå godt altsammen....

Jeg vil smutte - arbejdet kalder...!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlige, rolige dage.... er publiceret 25/09-2003 11:34 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.