Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
3 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
5 år siden
Pause
Hanna Fink (...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
6 år siden
Hej dagbog, - først, - jeg læste lige om en der var ved at blive voldtaget, med folk rundt omkring sig. - Det viser bare igen folks ligegyldighed med hinanden. Klart, når noget sker, så forstår folk ikke hvorfor der ikke er nogen der skrider ind. Folk tror bare stadig på, at de er sociale, for de hilser jo på andre..platituder der ikke kræver rigtig indsats. Fjern disse platituder, gør den det koldere..og måske den vågner op fra sin falskhed.

Jeg fik en 1.5 litters cola den anden dag på arbejdet, - der var en der var glad for noget jeg havde hjulpet ham med..husker ikke rigtig hvad det var. Det går jeg ikke så meget op i, - klart, når det eneste der betyder noget for mig er den kærlighed jeg aldrig fandt..nothing else ever mattered.

høre lige nu "Breaking Benjamin" - Dance with the devil..

fik jeg fortalt, at der var en der troede, at han kunne såre mig ved at kalde mig for tyk på internettet :) lol, - Jeg er ret ligeglad hvad folk kalder mig...det er dog dumt at angribe mig på ord, - det er mit område :) big mistake..så jeg sagde tilbage..."Nøøøøj, du kan se, wow - du lyder stolt af de 3 hjerneceller du har..1 mindre, også sked du sikkert på gulvet."

Hey :) lets dance :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fjern de sidste blade er publiceret 02/06-2016 18:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.