23 år siden

Nyt år nye muligheder

Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hej alle

"Nyt år nye muligheder"

Ja ingen ved hvad et nyt år vil byde her dagen efter min fødselsdag. Men jeg kan kigge på det sidste år vil jeg huske som et særdeles god periode i mit liv.

For et år siden gik jeg hjemme arbejdsløs havde haft problemer med seneste arbejdsforhold ville ikke akseptere mesterens tyrani, dette + den daglige trudsel i kvateret gjorde jeg i en lang periode dåligt kunne tage mig sammen søge nyt job.

Trudslen fra nazister var ikke de oplevelser hærværk + lidt vold vi havde oplevet men tanken HVAD GØR DE NÆSTE GANG. Dette press førte til et enormt sammenhold naboer og byens borgere imellem masser af god social samvær noget unikt jeg ikke har oplevet nogensinde før.

Idag efter freden kom til vores kvarter befrielsen trudslen der blev væk som lettede meget dybere end jeg troede mig ramt af den daglige trudsel, men også et lidt vemodigt farvel sammenholdet venner der idag kun mødes sjællent i vores nye forening "Skansen mod nazisme" . Snakker tit med mennesker fra det gamle sangkor vi har alle følelsen tomheden efter denne daglige begivenhed ophørte, vi ønsker selvfølgelig ikke trudslen tilbage men vi havde måske alle et sted hvor vi havde brug for hinanden.

Det at jeg gik hjemme førte mig til tilfældigt møde med en pige sidste efterår, (godt jeg var ledig ellers havde jeg aldrig mødt hende **) vi snakkede utroligt godt sammen jeg tror dette startede en forandring af mit liv hvor jeg blev meget mere tilfreds med mit liv i familien fik kærligheden til min kone at blomstre mm. Jeg fornemmer denne større forståelse kærlighed i parforhold også har haft stor betydning for vores 3 børn.

Måske blev denne glæde i livet fastholdt af masser af gode impulser gennem nettet et medie vi fik inden for huset til jul.

Måske nyhedens interrasse førte til jeg i år har brugt ret lang tid her ved putter især fyldefennen, hvilket har givet enkelte gode netvenner. Nu idag bliver jeg af og til i tvivl om jeg i fremtiden ønsker give nettet så meget tid?? men det vil fremtiden jo vise.

Året hvor en ny ven valgte spørge os om vi ville være aflastningsfamilie måske senere plejefamilie på 9 årig dreng. Vi blev bange mangler mod kunne vi slå til angsten for dette store ansvar. men vi er meget glade ved at nogen valgte netop at spørge OS.

Jobmæsigt skiftede jeg totalt om i år de sidste 20 år har jeg jobbet med glæde i byggebranchen på skiftene akkordjobs hvilket også gav dejlige pauser hjemme mellem byggerrier.
Aftensangen gav kontakt til Henrik der spurgte om jeg ønskede job på Limfjordsbroen som elektriker et meget anderledes job end mit tidligere virke nu må vi se om det giver mig udfordringer nok i dagligdagen? forløbig passer det mig fint.

Mit Hundeliv, konkurrence dommer mm. året hvor jeg sikkert forvented jeg lige som tidliger år kunnet vinde hundekonkurencer komme med til DM samt rykke op i Elite klassen. men jeg har måttet konstatere dette ikke er så let som i tidligere klasser eller er det mig der ikke prøver ihærdigt nok?? imorgen vil Pongo og jeg gøre et sidste forsøg med på oprykning hvis dette lykkedes vil vi kæmpe for også nå DM. Men mislykkedes dette vil jeg resten af året koncentrere mig om min uddanelse som hundedommer så jeg ikke halter bagefter og næste år må vi så prøve nå vore drømme mål.
Men afgørelsen falder jo først imorgen.

Året gik dejligt viktige ting i livet er klart vundet KÆRLIGHEDEN + MEDMENNESKELIG OMSORG vandt over menneskehad derfor er det ligegyldigt året også bød mig enkelte slag er det ikke netop livet.

Jeg føler mig helt klar til hvor et nyt år mon fører mig hen?? SPÆNDENE.

Tak venner Tak Lise Lotte vi er mange der har stor glæde af netop disse sider, Tak for året.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt år nye muligheder er publiceret 24/08-2001 19:44 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.